Kvak.com

Denis Toplak (Kmetija: Nov začetek) - denarja ne bo dal nikomur!

nedelja, 14. december 2014
Kmetija: Nov začetek, Denis Toplak, Matej Rupar, Darinka Košenina
Denis Toplak bo po zmagi v šovu Kmetija: Nov začetek poplačal nekatere svoje dolgove, nato pa si bo privoščil počitnice, na katere bo povabil tudi Leona, kar je tudi obljubil. Govorilo se je, da je nogometaš marsikomu obljubljal denar, če ga pošljejo v finale, a se je vse dogajalo ko kamere niso snemale in si pred kamero nihče ne upa povedati, kakšni so bili dogovori. V vsakem primeru pa Denis zanika, da bi bil komurkoli kaj dolžan: "Te obljube z denarjem ne držijo, saj ni bilo nobenega pravega dogovora. Imela sva ga edino z Martinom. Dvoboja mi ni prepustil, zato nisem nikomur nič dolžan." V finalu se je Denis pojavil v prav posebni majici: "Majica je simbol, na njej sem jaz, ki lulam po deteljici. Oni so mene je****, zdaj lahko jaz njih." Deteljica so bile Lara, Žana, Kristina in občasno Matej. Denis pa je pojasnil tudi, kaj sta imela z Elizabet, saj naj bi bila intimna že prvi teden življenja na kmetiji. No, Denis prizna, da je Elizabet pri njem spala noč po finalu: "To lahko vprašam kar njo, saj je tukaj ob meni. Elizabet, pravijo, da nisi zanikala informacije, da naj bi seksala … Meni pravi, da je zanikala. Pri meni je spala, tako kot tudi Kamala, a vsaka v svoji sobi. Sva samo prijatelja. Je poštena punca. Te govorice so bile verjetno le taktika, da me malo očrnijo. Če bi bilo res, bi priznal. Konec koncev seksamo vsi." (vir: Slovenske novice, Lady, Planet Siol, zurnal24.si)
Komentarji:
 1. pej pravi:
  14.12.14 ob 20.36

  čakej da te dobita dvojčka u roke :D

 2. Frajla pravi:
  14.12.14 ob 20.41

  Na bruhanje mi gre, ker je zmagal ta ZDRISASTO HINAVSKI in POKVARJENI Denis!Igra NI bila poštena! Daleč od tega, da je bil ljubljenec občinstva! Fuj, fuj, fuj! Naj si tistih 50 tisočakov nekam zatakne!Popolnoma sem razočarana nad Planetom tv.Ne gledam ga več!

 3. Anonimni pravi:
  14.12.14 ob 20.52

  Upam, da bo denis pogledal posnetke šova in se bo nad seboj malo zamislil!!! Strinjam se, da je zelooooo pokvarjen in hinavski.

 4. Anonimni pravi:
  14.12.14 ob 20.55

  največji hinavec,nesramen,neiskren,žalostno da organizator dovoli,da se to dogaja. če so lahko andreja in kamilo poslali domov,bi lahko tudi nesramnega denisa

 5. Denisa pravi:
  15.12.14 ob 08.48

  Denis navijali smo zate , si naš favorit. Samo ne razočaraj nas in daj Martinu saj nekaj denarja za traktor.
  Tako boš pravi zmagovalec.

 6. Andreja pravi:
  15.12.14 ob 09.04

  ANONIMNI,le kak si šele ti, da tako pluvaš po denisu,a deteljice so bile pa zate carice,le poglej si za nazaj,kako so delale,govorile,sploh Lara,vsaka druga beseda je bila f*k,pe*er, in podobno.A se to spodobi za eno punco, kot naj bi bila ona?DENIS JE CAR.

 7. alfa pravi:
  15.12.14 ob 09.11

  Anonimni, me zanima kako bi se odzval ti, če bi te deteljice neprestano pljuvale.

 8. kmet pravi:
  15.12.14 ob 09.41

  Ali se bomo zaradi enega " carja",beri: narcisa, komentatorji med seboj skregali!? Denis je dobil denar in, ce je postenjak, ga bo razdelil, kot je obljubil...Menim pa, da denar ni sel v prave roke! Ce bo tudi sam prisel do tega, bo postal nespec in bo imel slabo vest, ce jo tak " pezde" sploh ima!

 9. denisa pravi:
  15.12.14 ob 14.15

  kmet ma kakšne imaš. Vsi ste še slabši. Lara mu je krožnik vrgla pa je bilo vse ok. Matej je ok fant ampak preveč labilen. Darinka je imela pa najlepše delo. Na toplem in kuhala. Uni so pa dreke pucali in ob 5 vstajali.

 10. Neza pravi:
  17.12.14 ob 08.58

  Kako zabit je Denis, se je pokazalo v finalni oddaji! Le v zaganju je dober. Oddaja je bila skrapucalo. Tako kot so ze komentirali nekateri,bom tudi jaz rekla, da bi morali Denisa vreci ven ze takrat, ko je kradel na trznici, napeljeval sotekmovalce k nedelu ipd. Vse skupaj bi morali razveljaviti in 50 tisocakov podariti v dobrodelne namene! Mogoce bo Denisu zacelo "delati" v glavi in bo imel slabo vest!!!!

 11. minka pravi:
  17.12.14 ob 20.45

  denis pridružujem se vsem, ki so spoštovali delo na kmetiji in ti si resnićno bil najbolj priden, će pa smatrajo drugi , da si bil hinavec, se pa naj bi vzgledovali po tebi in delali , kot si ti

 12. Anonimni pravi:
  25.12.14 ob 18.38

  DENIS BI SE RIJAVIL ŠE V DRUGE ŠOVE KOT STA...BAR IN BIG BROTHER. DA BI LAHKO TUDI TAM HINAVŠČINO PASEL. KATASTROFA SI DENIS.