Kvak.com

Darinka (Kmetija: Nov začetek): "Gre za korupcijo, in to ni prav"

torek, 16. december 2014
Kmetija: Nov začetek, Denis Toplak
Kljub temu, da Denis Toplak vztrajno zanika, da bi kogarkoli podkupil za zmago v resničnostnem šovu, pa je drugouvrščena Darinka prepričana v nasprotno: "Vsi vemo, da tisto, kar je povedal, ne drži. Tudi gledalci vedo, da ni govoril resnice. Gre za korupcijo, in to ni prav." (vir: zurnal24.si)
Komentarji:
 1. Neza pravi:
  17.12.14 ob 08.00

  Darinki najprej cestitam za preobrazbo! V zadnji oddaji je bila lepo urejena!
  Glede korupcije pa vsi vemo, da je bila. Denis je obljubljal denar. Na svoji strani je imel komisijo. Na tekmovanju mu je Saska prevec pomagala, gledalci so mu prisepetovali... Ni bilo posteno, da sta morala zagati, saj je normalno, da zmaga " moska roka".... Denis je nesimpaticen, hinavski, podmukel....A, kaj hocemo! V nasi ljubi domovini ni nobene pravice vec!!!

 2. Taja pravi:
  17.12.14 ob 17.33

  Mah, tudi Darinka glih ni bila najbolj poštena. Tudi ona je igrala in kot se je zlagala za Andreja. Ko je podpirala Miho in posledično so kazensko izločili Andreja.....ne vem, če je to prav kar je počela. Sama je tudi hinavila. Nisem imela favorita in mi je čisto vseeno kdo je zmagal. Vendar tudi Darinka ni brezmadežna. Žal!!

 3. jožica sakan pravi:
  17.12.14 ob 22.04

  Darinka se je tako predaleč prešlepala, saj si ni zaslužla,da je prišla v finale,kaj bo zdaj govorila o korupciji, saj je tudi ona bla kar fejst hinavska in je splektarila delala je bolj malo , edino kaj je kuhala in to je tudi vse......

 4. Frajla pravi:
  18.12.14 ob 07.47

  Me Zanima, JOZICA SAKAN, ce bi bila TI sposobna kuhati vsak dan za toliko ljudi in iz nic ustvariti kosilo! Moje mnenje je, da se NI slepala! Bila je postena! Recrjo, naj prvi vrze kamen..... Ga upas?