Kvak.com

Slovenija ima talent: kdo bo zmagal v velikem finalu?

petek, 19. december 2014
Slovenija ima talent, Stiven Rahman, Jana Šušteršič, Blue Man, Ion, Adriana Kamnik, Anej Piletič, Maša in Laura, F&B Acrobatic
Kdo ima največ možnosti za zmago v velikem finalu šova Slovenija ima talent? Poznavalci so mnenja, da če pred leti ni uspelo zmagati skupini Maestro, tudi hip hoperki Maša in Laura nimata veliko možnosti, prav tako ne akrobata F&B Acrobatic ali celo zamaskirana skupina Ion. Znata pa veliko glasov pobrati Barbara in Klemen, ki s plesom na vozičku dokazujeta, da je vse mogoče. Tudi Blue Manu oziroma Mateju Hriberniku se ne pripisuje možnosti za zmago, znajo pa presenetiti najstniški pevci, ki imajo za sabo horde vreščečih najstnic, ki bodo glasovale zanje: taka sta Anej Piletič in Stiven Rahman. Gledalcem ter žiriji so bile všeč tudi 10-letna Alenka Vozlič ter 15-letna Adrijana Kamnik. Mnogi pa so mnenja, da je brez konkurence pravzaprav Jana Šušteršič (na sliki), ki želi z nagrado staršema povrniti vse, kar sta vložila v njeno pevsko izobrazbo. (vir: Slovenske novice)
Komentarji:
 1. soul pravi:
  21.12.14 ob 16.52

  Ce pa Jana zmaga,pa res ni nobene pravice in je sploh brez veze gledat.Ni fer,ker je solana,drugi revezi se pa tuk trudjo.To ni fer se bogo delat in dajat noge narazn.Upam da ne zmaga.Pa kolk se je pol preseneceno NAREDILA,ko je sla naprej.Ne ona kao ni prcakovala in vedla.Mrss u tri..

 2. udzadi pravi:
  21.12.14 ob 18.44

  zmagou je že zdavnej un pedromiš čakra,
  ga je lepo namoču unmu fantku-

 3. tajda pravi:
  24.12.14 ob 13.46

  bsolutna zmagovalka naj bi bila Adriana, pa tudi ane, ali Stiven. Kaj hočemo, tako se imamo . Nastope šplanim pevcem in pevkam sploh ne bi smeli omogočiti na šovu talenti, ker tukaj so bili najstniki ki se trudijo veliko pričakujejo.
  Zelo se mi je smilial boga mala Leni, kako je pričakovala zmago. Pa pride ena izšolana 30- letnica in pobere nagrado.
  Saj ne rečem, da ima dober glas, stas in vse kar zraven paše, ampak šolanim ljudem ne bi smeli niti dovoliti nastopati na talentih. Naj se preizkusijo kje drugje.
  Imeli pa smo kaj videti, saj je zato tudi organiziran ta šov. Vse pohvale vsem nastopajočim zelo so bili dobri.

 4. alfa pravi:
  24.12.14 ob 14.25

  Za naslednje talente se naj prijavi Oto Pestner. Zmaga zagotovljena.