Kvak.com

Slovenija ima talent - zmagovalka četrte sezone je Jana Šušteršič!

nedelja, 21. december 2014
Jana Šušteršič, Slovenija ima talent
Jana Šušteršič je finale šova Slovenija ima talent osvojila v velikem slogu - na oder je prišla kot zadnja nastopajoča ter zapela in zaigrala uspešnico pevke Adele ter s svojim brezhibnim nastopom osupla tako žirijo kot gledalce. Ana Klašnja je bila mnenja: "Nocoj boš očarala celo Slovenijo!" In imela je prav, Jana je namreč dobila največ glasov gledalcev in osvojila glavno nagrado 50.000 evrov. Pevka pravi, da si je nagrade želela predvsem zato, da bi lahko staršema poplačala to, da sta vrsto let vlagala v njeno pevsko izobrazbo. (vir: 24ur.com)
Komentarji:
 1. Anonimni pravi:
  21.12.14 ob 23.53

  Itak.Samo ona je razred zase, pevka z dolgo kariero in precejšnjo popularnostjo v Srbiji. Lahko bi malo boljše definirali kriterije kdo se sme prijavit na ta šov in kdo ne sicer lahko pride vsaka top pevka, ki hoče iemt nekaj tednov zastonj reklame na tv, pa po možnosti še 50.000 v žepu.

 2. Jure pravi:
  22.12.14 ob 01.45

  Bljek. Primerjati šolano pevko z ostalimi nastopajočimi, nekateri najstniki in in en otrok, je kriminal. Punca se trenira od malih nog, pela je pri Nevernih bebah, ki so kar dosti popularne ( poglejte kakšen njen intervju na Pink TV ), na koncu je pilila glas na Berkleeju, dokončuje šolanje v Španiji, nekje sem prebral, da jo tako ali tako že čaka služba.
  Takšno dati med večinoma nešolane pevce, kje vam je pamet!? Edino fer bi bilo, da bi jo poslali na tekmovanje ostalih pevcev na Berklee ali še bolje med bolj prestižnim Juilliardom. Zanjo je bil to pač easy money, ker se je že na začetku vedelo, kdo bo zmagal. Sramota.

 3. alfa pravi:
  22.12.14 ob 01.57

  Jure, točno tako. Sramota od sramote.

 4. Anonimni pravi:
  22.12.14 ob 06.58

  Kopiram super komentar, ki pove vse:

  Jana definitivno v petju prekaša vse nastopajoče in njen nastop je bil izvrsten. Na momente mi je bila njena izvedba boljša od Tine Turner. Se pa ne bi strinjal z nekaterimi, ki tule trdijo da še ni profesionalna pevka, ker še ni izdala CD-ja oz. se ne preživlja s petjem. Jana je izkušena, šolana vsestranska glasbenica, ki ni požela le že več uspehov iz petja, ampak pred tem tudi kot pianistka. Pela je že za nekaj skupin in tudi zmagala na šovu talentov "3K-dur" leta 2003 , verjetno v Beogradu. Njeno šolanje v Ameriki je samo "pika na i" in niti slučajno to ni njeno prvo glasbeno šolanje. Že pri 17. letih se je vpisala na Beograjsko glasbeno akademijo, kot pianistka in seveda se je verjetno že takrat ukvarjala tudi s petjem. Logično, da se ob tem gledalec vpraša kaj je namen oddaje z naslovom "Slovenija ima talent" in kakšni so sploh pogoji za nastopanje v takšni oddaji?

 5. Manica pravi:
  22.12.14 ob 09.02

  Mogoče je pa show tako pripravljen, da se nanj prijavijo že uveljavljeni glasbeniki, da pokasirajo nagrado. Verjetno bi kazalo raziskati, koga kdo pozna. Ne zdi se mi fer, da sodeluje v tekmovanju oseba, ki ima prvovrstno glasbeno izobrazbo ter uveljavljeno pevsko kariero. Zame je zmagovalka Adrijana.

 6. Dot pravi:
  22.12.14 ob 09.24

  Morda pa bi se lahko Jan Plestenjak prijavil naslednje leto v Nemški x-factor.

 7. ANDREJA pravi:
  22.12.14 ob 11.01

  Se pridružujem njenu ostalih, da JANA nebi smela nastopati,ker je preveč šolana.....Morala bi zmagati ADRIJANA KAMNIK,bravo korošica,in spet sramota za pop tv, ampak njih to ne gane, važno je da so zaslužili z glasovi!

 8. ida pravi:
  22.12.14 ob 12.26

  Zakaj niso nastopale Alenka Godec, Darja Švajger in podobne? Mar niso talenti? Talente bi morali izbirati med neproficionalci.

 9. Jure pravi:
  22.12.14 ob 12.56

  @ida Ker imajo omenjene dame malo več integritete in morale in razumejo, zakaj takšna tekmovanja obstajajo. Jana pač ne, zato je prišla po €. Upam, da naslednje leto ne bo navala akademskih glasbenikov in da je bil to zadnji tak dogodek. Po velikem negativnem odzivu pa je lahko že vsem jasno, da je šlo spet za kuhinjo in ne realne rezultate glasovanja.

 10. Anonimni pravi:
  22.12.14 ob 13.43

  Sploh ni problem v tem, a je ŠOLANA. Šolani so itak vsi, ki znajo kaj pikazat. Od tistega bobnarja do otrok, ki plešejo. Problem je v tem, da je Jana že uveljavljena in že znano ime na glasbeni sceni. Itak smo pa že prej imeli punce, ki so študirale muzikal ipd. na teh tekmovanjih. ampak je razlika ali se takšnega tekmovanja udeleži en študent, ki ga živi bog ne pozna lai pa je to pevka, ki je zvezda vSrbiji in jo poznajo ancelem Balkanu, Pop tv pa nam jo je serviral kot neko noname študentko.

 11. Anonimni pravi:
  22.12.14 ob 16.49

  ZATO PA NE GLASUJEM V NOBENEM ŠOVU, KER POP TV ALI PA KATERA DRUGA TV NEBO POBIRALA MOJEGA DENARJA IN SE BOGATILA NA RAČUN GLEDALCEV.NAREDIJO ITAK PO SVOJE.

 12. Pepi pravi:
  22.12.14 ob 18.55

  Saj imate prav, komentatorji. Jeza pa je nepotrebna. Pravila postavljajo na POPU in izglasovali so jo ljudje. Ona je samo izkoristila dano možnost. Bi pa tudi meni bilo ljubše, da jih kriteriji bolj izenačijo.

 13. JOSMET pravi:
  22.12.14 ob 20.52

  NI TO PRAV KAR POČNE POP TV A ŽAL TAKO PAČ JE. PO TOLIKO ŠOLANIH LETIH ...... JA UBOGI OSTALI, KI PA SO RES BILI TALENTI PA SO ZARADI TAKIH MORALI IZPASTI. RES ŠKODA

 14. koli pravi:
  23.12.14 ob 06.34

  a ni zanimiv, da zmaga vedno tisti ki nastopa zadnji,...kako je to vse dramaturško izdelano, pa vmes pred finalom je cel scenarij kako se enga forsira,
  seveda pohvalijo koga drugega da ni preveč očitno,
  kolk glasov kdo dobi ni razvidno...
  to je za debile, enkrat vidu,spoznal, veš vse

 15. Andreja pravi:
  23.12.14 ob 11.38

  BI lahko izvedela koliko glasov so dobili?zakaj pop tv to skriva?Verjetno so jih sami priredili, glede na sve komentarje, nevem kako je lahko bila prva,več ljudi je proti,kot pa za.

 16. alfa pravi:
  23.12.14 ob 13.02

  Andreja, se popolnoma strinjam s tabo.

 17. irena pravi:
  25.12.14 ob 20.36

  zmagala je prava, če bi imela možnost vpliva, bi vsekakor prepovedala tekmovanje otrok, ki še obiskujejo OŠ. Tragedija, kako so nekateri starši ambviciozni, ali se zavedajo škode, ki jo naredijo otrku....

 18. slovenec pravi:
  26.12.14 ob 16.11

  ona sploh nebi smela sodelovati, saj je že priznana pevka, nevem zakaj narod sploh telefonira, če ve, da sploh ni poštenja, otroci naj tekmujejo z otroci, telovadci z telovadci, plesalci z plesalci, pevci z pevci, ampak če je definicija talelent, potem naj bo talent, ne pa priznani pevci, zakaj pa pol ne poje tudi kdo kot so oton pestner, tinkara, helena b., itd., zato bojkotirajte naslednjič taka glasovanja, pa bo

 19. kr'neka pravi:
  26.12.14 ob 18.00

  Bravo vsem komentatorjem in se vam pridružujem. Ta zmaga ni bila fer in mi je žal, da ni zmagala simpatična Adrijana iz Koroške. Katastrofa in velika beda, da je zmagala šolana pevka.

 20. Anonimni pravi:
  26.12.14 ob 19.58

  SAJ ZE SKOZ PRAVIM DA POP TV NE BO VIDLA MOJEGA DENARJA ZA GLASOVANJE, KER ITAK GOLJUFAJO.NI POSTENO DA JE ZMAGALA TALE PEVKA PO NAREKOVAJIH.