Kvak.com

Vedeževalka Karin Ježovita razkrita - 'štanca' svoje storitve!

torek, 20. januar 2015
Karin Ježovita
Skupina kolegic se je odločila preveriti kakovost storitev vedeževalke Karin Ježovita - vsaka ji je poslala svoje podatke in opisale različne težave. A glej ga zlomka, prejele so povsem enak odgovor: vsem je nad njih priklical negativne sile, uročila pa jih je temnolasa ženska - težave na čustvenem in finančnem področju, ki naj bi uroku sledila, pa je možno odpraviti z nakupom posebnih kamnov, ki jih prodaja prav Ježovita. Njeno pismo so objavile na Facebooku, kjer je pismo še marsikdo prepoznal. Karin v tem ne vidi nič spornega, češ da smo ljudje numerološko gledano razdeljeno v devet skupin in vsem pripadnikom iste skupine pošlje enako pismo. No, po tem sodeč v Sloveniji obstaja približno 220.000 ljudi, ki lahko svoje težave pripiše uroku neznane temnolase ženske ... (vir: Svet24)
Komentarji:
 1. Anonimni pravi:
  21.1.15 ob 00.49

  haha, "zbog jedne divne crne žene..." Očitno ji temnolaske niso všeč.
  Ježovita je adijo, slovenski velenateg, folk pa še vedno pada na njene bolane fore, od LJ do MB. Celo njeneo samopromotorsko "revijo" kupujejo. Včasihs e sprašujem med kakšnimi ljudmi jaz to živim, očitno jih ima polovica iq sobne temperature.

 2. Anonimni pravi:
  21.1.15 ob 06.34

  Presneta temnolasa ženska mi uničuje življenje že 25 let, cjo. Hvala Karin, kje kupim kamne? Pošlji v paketu, kar vse, že mečem denar.

 3. Didi pravi:
  21.1.15 ob 08.21

  Čestitke puncam, ki so jo genialno razkrinkale! Ježovita, nazaj na Klek bo treba. Metla je gotovo še v kakšnem kotu spravljena.

 4. b2 pravi:
  21.1.15 ob 08.31

  ja kaj pa ste pričakovali od vedeževalk? halo? a res ne veste da je vse to nateg?

 5. miha pravi:
  21.1.15 ob 09.36

  Zakaj država dovoli, da te prerokovalske prevarantke kar javno nategujejo ljudi, ži že tako nimajo denarja.Vse tebabe in dedce, ki to delajo, bi bilo treba kaznovat.

 6. Anonimni pravi:
  21.1.15 ob 09.44

  to ni JEžovita ampak LAŽOVITA ....Prevarantka ki nateguje narod v stiskah ..komu je še kamenje pomagalo da se reši hudih kriz ali psihičnih težav -take lažnivke že ne-imamo strokovnjake ,pri katerih ne rabiš kupit kamenja ..in metati denarja v nič..

 7. Ivo pravi:
  21.1.15 ob 09.50

  Prej je v MB nategovala narod pa so jo skoraj zaprli, zdaj pa jih v LJ nateguje. :-)

 8. Anonimni pravi:
  21.1.15 ob 10.46

  Kot prvo bi ta Ježovita sama sebi napovedala prihodnost in videla številke za loto ali jackpot, ne pa da s Kanglerjem štrika za neprofitno stanovanje. Kdo pa plačuje takim, kio zase ne znajo poskrbet za daljnovidne nasvete si je povsem sam kriv, super da so jo razkrinkali, sedaj bo lahko kamne sama uporabljala, ker jih noben pri zdravi pameti kupil!

 9. Ivana pravi:
  21.1.15 ob 11.25

  Jaz osebno na te stvari nič ne dam,moje razmišljanje je kakor si narediš tako imaš .To vse je ena sama natega in ne vem kaj ljudje razmišljajo ko se obrnejo na te kvazi vedeževalce...

 10. Vanja pravi:
  21.1.15 ob 11.58

  Ampak... dokler se folk obeša na "nekaj" kar bo pomagalo, in ne vedo da je tisto nekaj v njih... bodo ona in njej podobni mastno mastno mastno služili. Kakšno piko za iznajdljivost pa vseen lah dobi? če eni rabjo plačat da verjamejo da bo bolje..pa nej? in če ona pobira denar ki na cest leži da raja boljš spi? pa nej..

 11. Anonimni pravi:
  21.1.15 ob 12.35

  pred leti sem bil pr njej, mislm da sem dal 80 eur brez računa seveda... joj kr neki mi o puncah govorila jaz pa gay. no tolk o tem kakšna vedeževalka je ona.

 12. Seka pravi:
  22.1.15 ob 07.35

  Od nekdaj ne verjamem v to molzenje folka s prodajo megle.Ampak saj ona nikogar ne sili oziroma prosi naj hodijo po napovedi.Ljudje so res blesavi in naivni,ona pa to izkorišča...po tej plastični operaciji ksihta mi je še bolj antipatična...

 13. maja pravi:
  23.1.15 ob 16.20

  Moja frenfica in njene sosolke so bile pred leti pri njej in je sam kes pobrala,povedala pa vsem narobe.

 14. anonimno pravi:
  13.8.15 ob 07.08

  Ja sam folk nateguje in revežem pobira denar ki ga krvavo zaslužijo kdo od nas z minimalcem si lahko privoši take počitnice kot ona ??? In to na ačun naivnih ljudi ,ki ji nosijo denar z razne bedarije ki ji prodaja,laivka ,prevarantka prve klase in folk še naseda ona pa na pečenih lažah rit sonči,l.p