Kvak.com

Tilen Pusar - kazen inšpektorice ga je spravila v jok!

nedelja, 1. februar 2015
Tilen Pusar, Saša Einsiedler
Tilen Pusar je dobil kazen inšpektorice, ker je preko Facebooka brez računa prodajal svoje CD-je. Doletela ga je denarna kazen, namesto zapora pa si je lahko izbral družbenokoristno delo, ki ga bo opravljal v centru za nego in rehabilitacijo otrok z motnjami v duševnem razvoju. Tilen, ki je poleg ukvarjanja z glasbo slovenski javnosti še najbolj znan kot bivši mož Saše Einsiedler, pravi: "Dostikrat se vozim mimo in ravno v teh dneh sem slišal, da jim nekateri starši obrnejo hrbet. Vsakič, ko to pomislim, mi je hudo in ne razumem. To spravi odraslega moškega v jok!" Tilen bo otrokom tudi kaj zaigral, inšpektorici pa je hvaležen, saj je na račun publicitete zaradi kazni prodal še večcedejev! (vir: Facebook)
Komentarji:
 1. Anonimni pravi:
  1.2.15 ob 13.54

  Am Tilen, bolje da si tiho. Nekako clovek bolj razume, da nekdo ni kos zelo bolnemu otroku, kot pa da zapusti druzino zaradi ljubice.. Otrok imas dovolj, pa se z njimi ukvarjaj

 2. Cinik pravi:
  1.2.15 ob 14.56

  "Dostikrat se res ne zgodi, da bi starši natepavali vzgojiteljice svojih otrok iz vrtca".

 3. jjjj pravi:
  1.2.15 ob 15.10

  Zavozil si svoje življenje. Tudi tista ljubica bi morala odgovarjati za svoje početje. Kam pa pridemo, da bi se morale mamice bati za svoje može, ko dajo otroke v vrtec.

 4. Zinka pravi:
  1.2.15 ob 15.17

  Se strinjam z jjjj- Kje pa so zdaj vse tiste pocencialne partnerice, ki se jih je omenjalo v medijih. Vse so spoznale, s kom imajo opravka, žal Saša prepozno.

 5. Jasna pravi:
  1.2.15 ob 15.20

  Kak se zdaj dela sočuten do teh otrok, do svojih ni bil, ko jih je tako grdo izigral za normalno življenje. Saši pa želim, da bi se ji življenje obrnilo v dobro.

 6. Seka pravi:
  2.2.15 ob 07.41

  Če bi prodal kakšen cd,bi vsaj malo prispeval za svoje otroke.Vse je namreč na Saši in trot kakršen je tale Tilen,sploh ni cenil svoje sposobne žene,nasprotno,cepec se je delal iz nje norca!Večni pamžek!

 7. kkk pravi:
  7.2.15 ob 14.49

  To pomeni ,da ga je redila žena. Potem jo je pa še varal. Hvaležnost pa taka. Saši vse dobro.

 8. Anonimni pravi:
  10.2.15 ob 19.55

  Ne daj se Tilen-vemo,kaj je delala Saška z župnikom.