Kvak.com

Anže Šuštar - po Alenki Gotar še samski, jo je pa že prebolel

sreda, 11. februar 2015
Anže Šuštar, Alenka Gotar
37-letna Alenka Gotar in komaj 20-letni Anže Šuštar sta imela kratko, a burno in medijsko odmevno romanco. Mladi glasbenik se je v 17 let starejšo pevko zaljubill, ko je bila ona managerka njegovega ansambla, njune ljubezni pa njegova družina ni odobravala. Skupaj sta tudi že živela, a ni trajalo. No, Gotarjeva sedaj pravi, da bi za vsak dan, ko sta bila skupaj, "postavila oltar", kar pa Anže z grenkobo komentira: "Tako zdaj pravi? Prej bi mislila." Anže priznava, da je bilo na koncu njune zveze kar hudo, a se je postavil na noge: "Še vedno sem samski, strtega srca pa nimam več." (vir: Slovenske novice)
Komentarji:
 1. vlado pravi:
  13.2.15 ob 18.25

  nisi še dorasel, da bi preštudiral, kako in kaj glede starejših žensk, ki ti ne morejo biti mame, mamo imaš samo eno in edino, ti pa iščeš sopotnico,prijateljico, zaupnico in partnerico, kar pa ti lahko da dekle tvoje starosti, uživaj, za resnosti je še vedno čas

 2. kkk pravi:
  14.2.15 ob 13.35

  Ne razumem,kako lahko Alenka mladega fanta postavlja na oltar.Človek mora bite vendar formirana osebnost,da lahko oceniš pozitivne lastnosti.Razen ,če štejejo samo hormoni.

 3. bucka pravi:
  5.3.15 ob 20.45

  bla bla prov gotov ja