Kvak.com

Bar: tekmuje tudi misica Suzana Zeković, ki ne ne, katero je glavno mesto ZDA

torek, 3. marec 2015
Med šestimi barovkami je tudi Suzana Zeković, ki je nekoč tekmovala na lepotnih tekmovanjih, danes pa je lastnica licence za Miss bikini. A Suzana je pred leti delovala kot tipična misica, saj v intervjuju ni znala odgoviriti na vprašanje, katero je glavno mesto ZDA. Sicer pa je Suzana med moškim delom Bara precej priljubljena - lepotička se je že poljubljala s Črtom, objemala pa z Joelom ... (vir: Planet Siol, Slovenske novice)
Komentarji:
 1. pravi:
  4.3.15 ob 10.14

  Sem vedel, da mi je od nekje znana. Ni škodljiva, je pa tipična kura brez prave možganske kapacitete.

 2. zda pravi:
  4.3.15 ob 12.33

  in kero je glavno mesto zda ? sej noben ne ve

 3. Bor pravi:
  4.3.15 ob 12.43

  tega še nekateri američani ne vejo :)

 4. London boy pravi:
  4.3.15 ob 12.51

  Ona misli, da je lepa? Čisto povprečna pa res, ali celo pod povprečjem, pa še neumna.

 5. pik pravi:
  4.3.15 ob 19.09

  Boga je...zelo boga. .

 6. Cinik pravi:
  4.3.15 ob 20.46

  Sem prepričan, da bi Kelly Brook znala odgovoriti na to vprašanje. In poleg tega izkazuje še dva precej večja argumenta, ki vas bosta prepričala.

 7. Anonimni pravi:
  7.3.15 ob 05.39

  Po skoraj vseh se obeša v Baru, sploh če je malo pijana. En od tipov jo bo počil v roku dveh tednov za ziher. Obnaša se pa takoooooo kurasto, da te mine do vsega, ko jo malo poslušaš.
  Večina jih je neprebavljivih itak.

 8. ajša pravi:
  7.3.15 ob 14.54

  Prosimo za prevod kadar govori, saj jo je nemogoče razumeti, to razumejo samo Prekmurci.

 9. Vid pravi:
  7.3.15 ob 17.05

  @ajša- tudi sam je polovico ne razumem , tako da v prihodnje je boljše če dajo spodaj podnapise da bomo vsi razumeli kaj sploh govori - čeprav je bojda imelo slovenščino štire :) (4)
  Saj ena taka je tudi v bigbrother :)

 10. karena pravi:
  9.3.15 ob 13.46

  @ajša/ @vid

  Prekmurščina, slovenščina... a voditelji pa lahko na tv po "lublansk" tolčejo? ... sama sem prekmurka... nimam nič proti ostalim dialektom, je pa res da se moramo mi večini slovencev vedno prilagajati, pa čeprav tudi mi težko razumemo ostalo slovensko žlobudranje in konec koncev se nobeden ne pritožuje! ... love&peace ;)

 11. Vid pravi:
  9.3.15 ob 18.02

  @ajša - ne vas noben ne razume, nas razumejo vsi - kdaj poglej kakšne prispevke s terena iz ljubljane, kranja itd. in vsi bodo govorili slovensko in potem slišiš iz prekmurja in pol ne razumeš. Sem bil v vaših koncih in sem v trgovini zanalašč govoril čisto knjižno slovenščino in me sploh niso razumeli :) niti dva stavka niso znali povedat v slovenščini in so mešali eno hrvaščino in madžarščino :)
  Osnova bontona je da govoriš tako da te vsi razumejo, ne moreš ti sredi ljubljane govoriti prekmursko, prekmurščina je samo za v prekmurje. To je pa napaka staršev ko se ne zavedajo kakšne težave bodo naredili otroku ko z njim gučejo po svoje in potem pride v 1 razdred OŠ in gleda učiteljico kot tele v nova vrata ker jo nič ne razume. Doma morajo starši z otrokom govoriti slovensko ker narečje se bo tako navadil avtomatsko v šoli, s prijatelji in v okolju v katerem živi.

 12. karena pravi:
  11.3.15 ob 18.45

  @vid

  Vas morajo vsi razumet, ker vi "dominirate" ostali Sloveniji.
  Dobro, si pa eden izmed redkih, ki je prišel v Prekmurje in govoril čisto knjižno slovenščino... a zakaj pa ostali svoja narečja ne pustijo doma? če ne moreš sredi ljubljane govoriti prekmurski, potem sredi murske sobote ne moreš govorit ljubljanski ... logično? mora bit. poleg tega pa mi take stvari vedno dišijo po slovenski nestrpnosti do sočloveka... ja kaj takega je možno samo pri nas...

  uživaj pa lep pozdrav! ;)