Kvak.com

Znan obraz ima svoj glas: Simon Vadnjal odpuščen z nacionalke, ker svojih zavez "ni in jih ne bo spoštoval"

sobota, 7. marec 2015
Znan obraz ima svoj glas, Simon Vadnjal, Ljerka Bizilj
Pred dnevi smo pisali, da je Simon Vadnjal, ki že deset let na RTV Slovenija ustvarja oddajo Prava ideja, na nacionalki dobil košarico zaradi svojega nastopanja v šovu Znan obraz ima svoj glas na Pop TV. Pevcu skupine CoverLover so očitali, da zaradi nastopov v ZOISG ne bo mogel izpolnjevati svojih obveznosti, kar pa je sam označil kot "za lase privlečen" argument. A direktorica TV Slovenija dr. Ljerka Bizilj je drugačnega mnenja: "S pogodbo, ki jo je podpisal z RTV Slovenija, se je namreč zavezal, da do dokončanja dela po tej pogodbi ne bo prevzel drugih obveznosti, ki bi lahko vplivale na izpolnjevanje njegovih obveznosti. Na podlagi njegovega sodelovanja s konkurenčnim medijem je pravna služba RTV Slovenija ugotovila, da svojih zavez ni in jih ne bo spoštoval, s čimer je kršil obveznosti, ki jih  je imel do RTV Slovenija" (vir: Žurnal24)
Komentarji:
 1. Anonimni pravi:
  8.3.15 ob 12.55

  to je debilno. Ker v oddaji sodeluje na malce drugačen način kot pa recimo Denis Avdić, ki je voditelj. Potem tudi nihče na ancionalki ne bi smel nobene knjige napisat, se udeležit kakšnih predstavite svoje knjige ipd. Ljerka je pa tako ali tako znana kot pristranska še z radia RGL, kamor je ufurala svojga sinčka Bineta in njegovo punco Katjo. Potem ta nepotizem preselila na ancionalko, v "eksperimentalni program", v katerem se je ukvarjala z mladimi kadri, emd drugim tudi s svojim sinom in Katjo. Ona je zdaj neka urednica an Valu 2002, Bine pa urednik razvedrilne oddaje, ki smo jo lahko gledali v soboto in se prepričali,d aje polom od poloma. V primerjavi z Ljerko je bila Miša Molk amaterka. Ljerka pa si vse bolj očitno privatizira TV. Res da je direktorica, so ap pod njo tudi uredniki, ki bi morali bit pri sovjem delu avtonomni in sami presodit ali bo Simon lahko izpollnjeval obveznosti ali ne. Ampak ona je nad vse. Sploh pa mlade honorarce ponižujejo s takšnimi pogodbami s konkurenčnimi klavzulami. Zaposlijo naj jih, potem pa naj jimserjejo po glavi. Iskreno upam, da se bo Simon odločil za tožbo, ker takšno stanje ne pelje več nikamor!

 2. Manica pravi:
  9.3.15 ob 09.15

  Meni se zdi, da je ga. Bizilj samo dobila razlog, da se ga je znebila. Bog ve, koga čaka njegova služba.

 3. Anonimni pravi:
  10.3.15 ob 23.15

  Itak. Njihov pravnik je očitno tudi malo vedeževalca, že vnaprej ve, da Simon ne bo izpolnjeval pogodbenih obveznosti. Če so ga hoteli odj... pod tako neumno pretvezo bi lahko počakali še kakšen mesec. Nesposobneži. Klasična zgodba slovenksih medijev. Zdaj ko je kriza prihajajo veze in nepotizem toliko bolj do izraza. Dolgoletne honorarce jebejo v glavo, da namesto njih zaposlijo kakšne svoje nesposobneže. Ni samo na televiziji tako. Ogromno je šikaniranj po vseh medijih. Grozljivke, ko slišiš te zgodbe. Upam, da inšektorji za delo kmalu naredijo rastur po vseh medijskih hišah, ne samo v tistih "največjih".

 4. buzi-lj pravi:
  12.3.15 ob 11.46

  vadnjal se je naveličal celulita svoje šefinje.
  veljapravilo: nedojebene milfe se ufurajo v šefovske položaje, medtem,ko si jo normalne milfe pač ne drgnejo same! uf!

 5. Didi pravi:
  13.3.15 ob 09.34

  Slišim, da je Ljerka ugodno namestila sina (brez ustrezne izobrazbe) na dobro plačano pozicijo in da pospešeno ukinja nekatere kvalitetne oddelke. Če je to res, potem lahko samo ponovim tisto staro: "Koder Ljerkina noga stopa, trava ne raste!"

 6. Anonimni pravi:
  13.3.15 ob 13.08

  Ljerka že vseskozi skrbi, da ima njen sinko službico. Od radijskih časov dalje.
  Če bi bil tip sposoben, to niti ne bi motilo, a žal ni.
  Potem se ona na Mišo spravi. Sta ravno na istem nivoju, tudi če ima Ljerka doktorat.

 7. Didi pravi:
  14.3.15 ob 07.30

  Moj oče je vedno govoril: "Najnevarnejše budale, so budale z doktoratom. Teh se boj. Navadne budale niso nevarne."