Kvak.com

Bar na Planet TV: Miloš pobesnel zaradi Suzane, ki si hoče "prif**ati" uspeh

sreda, 11. marec 2015
Bar, Planet TV, Suzana Zeković, Miloš Mar
Miloš Mar je izgubil živce, saj mu je na žulj stopila Suzana Zeković. Čeprav sta oba uspešna v svetu mode, on je fotomodel, ona miss bikini, pa razen tega Miloš in Suzana nista na isti frekvenci. Barovca sta se sprla, on pa je njun spor prenesel še na družabno omrežje, kjer ji je očital, da si hoče "prif**ati uspeh" : "Nesposobna natakarica, omejen clovek, pomanjkanje samokritike, ne ceni pomoci, zanicuje predano znanje, ne uposteva navodil, manipulira s seksualnostjo, po vrh vsega igra zrtev in nosi masko nezne deklice. Vse to je nasa barovka Suzana in z moje strani je odpeto svoje. Draga publika zeleli ste show in show imate. Tole je vse skupaj ena bolanija bolana celo za moje standarde ..." (vir: Facebook, Planet Siol)
Komentarji:
 1. Anonimni pravi:
  11.3.15 ob 22.28

  Prejšnji teden car, ta teden bedak.

 2. pravi:
  12.3.15 ob 05.45

  Je že doma in pod vtisom, da bo zvezda v intervjujih, ker je danes pljunil gosta in se večer prej verbalno znesel nad Suzano. Nerazumljivo od nekoga, ki en teden govori, da si zmage želi tako zelo, da je pripravljen švicati kri.

 3. Klara pravi:
  12.3.15 ob 20.17

  Človek je imel zafurano in težavno otroštvo, zato njegovo vedenje ni čudno. Res je, da se na nežnejši spol vsekakor nebi smel spraviti s takšnimi besedami, vendar vseeno ne vemo, kaj vse se je dogajalo čez dan. Je izjemno sposoben in izkušen fant, in logično je, da če ga punca ni poslušala in nenehno delala po svoje, da je izgubil živce.

 4. pravi:
  12.3.15 ob 20.31

  Klara, govoriti o tem, da se ne ve kaj delajo oz. kaj se dogaja, je v tem primeru brezpredmetno, ker obstaja neprekinjeni prenos in ga marsikdo spremlja.
  Tisti, ki so bili v Baru pravijo, da je začel spor Miloš, ne gostje ter da je to zanj tipično. V vsakem primeru se ne smeš spustiti tako nizko, da gosta pljuneš in se zapletaš z varnostnikom, tisto kar se je zgodilo s Suzano pa je tudi vredno vsake kritike. Težko otroštvo gor ali dol, marsikdo ga ima in se ne obnaša tako.
  Poleg tega se ima tip še vedno za carja in mu ni niti malo žal niti za kar je rekel, niti za način kako je to rekel. Profesionalec bi se že iz vidika osnovne etike zavedal, da s tem meče nase še slabšo luč.
  Verjamem pa, da je bila to povsem odlično preračunana poteza Planet TVja in da so se prav dobro zavedali, da selijo v hišo tempirana bombo; namen dosežen. Kot je napisal anonimni, prejšnji teden car, ta teden bedak.

 5. heh pravi:
  13.3.15 ob 01.56

  Bedaki so vsi že od začetka.
  V noben show Big Brotherja še niso postavili stabilnih oseb.
  Včasih smo hodili v ZOO, danes imamo opice na tv-ju.
  Isto sranje drugo pakovanje.

 6. Anonimni pravi:
  13.3.15 ob 12.40

  To pa dela prekomirna uporaba substanc... Say no to drugs!

 7. Anonimni pravi:
  13.3.15 ob 13.06

  Ne vem kdo je začel, ampak tisti tipčki so bili provokatorji. Rene varianta družbe. Tekmovalci vedo, da ob fizičnem obračunu letijo ven. Zato se "splača" koga sprovocirat.
  Karakterno so pa itak vsi v k.rcu.

 8. pravi:
  13.3.15 ob 15.13

  So bili ja. Menda je Rene celo rekel, da dva pozna, haha. Miloš ni bil kaj boljši s svojim "cele Fužine ti bodo skakale po glavi". To pričakuješ od enega 15-letnika. A vsaj zdaj bi lahko nehal s svojimi forami o tem, kakšen kralj je on, kako mu je lepo, kako si vsi želijo, da bi bili on. Bah, ogabna stopnja narcisoidnosti.
  Ma ja, novodobni ZOO.

 9. Vid pravi:
  13.3.15 ob 18.42

  ne vem kaj se ti lahko obrne v glavi da se tako dereš in obnašaš, še nikoli v življenju se nisem tako razburil in vpil.

 10. Polo pravi:
  2.4.15 ob 15.52

  Milos je uspesen v modi ,ker izgleda dobro in je povprasevanje po njem !Suzana pa je uspesma samo tak kjer lahlo uslugo na hrptu odsluzi!
  Tisti ki imajo malo vec v denarnici pa njene spolne usluge kar placajo! (Preverjena informacija)
  Saj na hrptu ne rabi pameti!!