Kvak.com

Bar na Planet TV: po nasilnem izpadu Miloš zapustil šov!

četrtek, 12. marec 2015
Bar, Planet TV, Miloš Mar, Suzana Zeković
Že včeraj sta se grdo sprla Miloš Mar in Suzana Zeković, on je njej očital izkoriščanje svoje seksualnosti za to, da ji uspe v resničnostnem šovu. Naslednji dan je skupina obiskovalcev Bara od Miloša zahtevala, da se Suzani za žalitve opraviči, njemu pa so pri tem popustili živci. V prerivanju med njim in družbo so posredovali Rene, Emi in varnostnik. Je bil pa za Miloša dogodek očitno kaplja čez rob, saj je šov še isti dan zapustil in se vrnil v objem k svojemu dekletu. (vir: Planet Siol)
Komentarji:
 1. Pepi pravi:
  13.3.15 ob 18.47

  Nikakor ne odobravam nasilja.
  Kolikor sem videla, je tale Suzana grozno nizkotna.Grozno. Brez čustvene inteligence. Zakaj ni ona vplivala na obiskovalce, da ne bi bili nasilni? Tudi njeni starši so jo slabo vzgojili. Obe strani bi morali biti kaznovani, ne samo Miloš. Res je bil eden izmed redkih profijev in mu gredo nastavljačice na živce. Žal je to povedal in pokazal na napačen način.

 2. Anonimni pravi:
  14.3.15 ob 01.34

  Ah čustvena inteligenca... Ko dela alko, se nima smisla menit o kakršnikoli inteligenci.
  V primeru Suzane pa je smiselnost tovrstne debate vprašljiva tudi v njenem treznem stanju.
  Sicer pa če si v resni zvezi težko preživiš resničnostni šov brez incidenta. Ženska je samska in navali. Vsak za dosego cilja uporablja svoje najmočnejše orožje in orodje.

 3. olka pravi:
  14.3.15 ob 07.42

  to je gnoj od gnoja -luzerji vsi skupaj -samo kozarce držijo v rokah in se petelinijo drug na drugega -dol s takim nizkotnim šovom

 4. nn pravi:
  16.3.15 ob 16.19

  zgleda kot kak muslič