Kvak.com

Suzana Zeković (Bar) - še en intelektualni spodrsljaj!

ponedeljek, 16. marec 2015
Bar, Planet TV, Suzana Zeković
Suzana Zeković se je pred leti kot miss bikini že blamirala, ko ni vedela, katero je glavno mesto ZDA. A lepotička, ki trenutno strasti razvnema v šovu Bar na Planet TV, je na Facebooku objavila še eno cvetko: med svetovnimi voditelji, ki jih občuduje, je navedla tudi TV osebnost Oprah Winfrey. (vir: Slovenske novice)
Komentarji:
 1. Anonimni pravi:
  17.3.15 ob 12.03

  Saj ni objavila na FB, to je objavil časopis Pomurec.
  Drugače pa je Suzi Prekmurska varianta Sanje Grohar, sam še pet mora začet.
  Njej sploh ni problem skakat z enega moškega na drugega. Ima pestro zgodovino. Celo Rado Mulej jo je podrl.

 2. milena pravi:
  17.3.15 ob 12.12

  adijo pamet

 3. nn pravi:
  17.3.15 ob 12.18

  kje so najdli tok dreka na kupu

 4. ingrig pravi:
  17.3.15 ob 16.25

  ja in v čem je tu fora ? saj jo jaz tud obćudujem, Oprah je špica !

 5. Vid pravi:
  17.3.15 ob 17.06

  @ingrid - očitno si ti isto neumna kot Suzana

 6. Anonimni pravi:
  17.3.15 ob 17.19

  fora je v tem, da je v Sloveniji očitno veliko ljudi, ki so končali srednjo šolo, pa bog ne daj še kaj več, funkcionalno nepismenih. Ne razumejo niti pomend adoločenih besed, besednih zvez. Suzana je pa itak poglavje zase. Tako nerazgledane ženske zlepa ne srečaš.

 7. Vid pravi:
  17.3.15 ob 18.35

  @Anonimni - takih je tudi po tujini koliko hočeš , nekdo ima lahko doktorat iz fizike in kemije in ko ga boš vprašal nekaj enostavnega pa ne bo imel pojma. Se spomnim enih videjov na youtube ko so študente v ameriki spraševali najbolj enostavne stvari in so gledali kot teleta v nova vrata :)

 8. pravi:
  17.3.15 ob 19.06

  Izjavo na stran, razmišljam ali je Suzana toliko psihično močna ali ji nihče takšnih stvari ne pove v obraz in je tako oddaljena od tega. Marsikdo bi se po vseh takšnih norčevanjih, čeprav gre zares za banalne stvari z njene strani, že psihično zlomil.

 9. Cinik pravi:
  17.3.15 ob 19.16

  Ob obisku Pariza po terorističnih napadih na uredništvo stripa sta se tudi Kahl in Cmerar razglašala za svetovna voditelja.

 10. Anonimni pravi:
  17.3.15 ob 21.06

  Suzana se že dolgo gura v medije, zdaj ji je končno uspelo, da vsi pišejo o njej. Saj ti posnetki s tekmovanj nisood včeraj, do sedaj je najbrž že dobila debelo kožo. Ko se je prijavila v Bar, je verjetno vedela, da bodo mediji takoj izbrskali te njene stare posnetke. Sicer pa ni videt, da bi se hotela kaj preveč držat nazaj. Očitno še ni dojela razlike med biti tekmovalka za miss bikini in biti organizator tekmovanja. Od organiaztorja, lastnika licence nečesa, se pričakuje malce več resnosti. Vseeno je to poslovni svet.

 11. pravi:
  18.3.15 ob 06.54

  Vem, da posnetki niso od včeraj, je pa sedaj čas, kjer ji masa ljudi ( no, masa za naše standarde ) meče vse to ponovno naprej. Priznam, da ne vem veliko o tem koliko se je rinila pred tem v medije, iz mojega spomina je popolnoma ušla do ogleda "spornega" videa in občutka, da se je od nekje pa le spomnim od prej. Gledam s čisto človeškega, psihološkega vidika. Na njen Twitter in FB letijo dnevno žaljivke. Marsikoga bi to popolnoma dotolklo. Torej, ali ima zares debelo kožo kot slon in obenem slonjo čustveno inteligenco ali pa ji je pozornost v medijih in možna samopromocija zares zelo, zelo pomembna in vse skupaj prezre.
  Me pa še vedno moti koliko tekmovalcev se med seboj pozna. Sedaj še Joel in Ivona, Rene in Kim. Je bilo tako malo prijavljenih in še to ljudje iz enakih krogov, ali? Koncept naj bi še vedno bil "ljudje, ki se med seboj ne poznajo, živijo skupaj in vodijo Bar."

 12. mira pravi:
  4.4.15 ob 00.15

  Suzano lahko vsak podre, ki ima denar da plača. Suzana je z svojima prijateljicama v Lenartu imela sobo za počitek, ki je stal sobo in 500 €

 13. Anonimni pravi:
  3.5.15 ob 18.42

  Jaz ji nisem placal 500€ ampak 200€ za cel vecer!!
  Saj no bila slaba, ampak predraga !!