Kvak.com

Bar na Planet TV: Črt "ljubico iz stranišča" spet povabil k sebi, Tanja pa čisto iz sebe

četrtek, 9. april 2015
Bar, Planet TV, Črt, Banko, Tanja Balabanić
Črt Banko je dobil v Baru "ukor pred izključitvijo" - barovec se je namreč s Štajerko Matejo, ki je prišla na zabavo, za 20 minut zaklenil na stranišče in izklopil mikrofon, s čimer je prekršil pravilo šova, Bastjan pa mu je očital še pijanost. Vir pravi: "Ven je prišla z rdečimi lici, on pa je bil nasmejan, pozneje pa je izjavil, da si je končno 'izpraznil jajca'". Tanja, s katero se je Črt pred dnevi poljubljal, mu je na njegovo razlago, da je potrebno stranke tudi "poljubčkati", odvrnila: "Ti se kar ljubčkaj, ljubček, vsak dan z drugo." A za njegovim hrbtom je bilo jasno, da jo je njegovo dejanje precej prizadelo ... A Črta nič ne ustavi, ljubico je po telefonu spet povabil k sebi ... (vir: Planet Siol 1 in 2, Slovenske novice)
Komentarji:
 1. Micika pravi:
  10.4.15 ob 10.14

  Zakaj se tolko obremenjujete s temi Barovci. Najbolje bi ga bilo zapret, pa nebi bilo nobenih stroškov.

 2. Pepi pravi:
  10.4.15 ob 20.25

  Tale bar je pa ena sama javna kurbarija (seks vseprek brez čustev), in pijančevanje. Navajanje na pijančevanje tudi druge. Kaj pa Kebrov zakon?

 3. sara pravi:
  11.4.15 ob 07.57

  ČRT,pametno si naredil,da si bil z štajerko.Bila bi lahko dolenjka,prekmurka-samo da ni ta blesava,zmešana TANJA.Ampak je ona najbolj potrebna od vseh.Ja,vzela bi tud banano,sam da bi ji bilo dobro-njej.

 4. Anonimni pravi:
  11.4.15 ob 17.13

  on je en velik kurbir,čepravje po postavi mali,ona pa spet ena kurbica.po par urah,ko se poznata,se že dasta dol.Res lepa reklama za oba.on v moški bordel,ona pa v ženski,pa bota služila denarce.Sedaj ga gledam,čisto drugače,poceni fant.

 5. štajerka pravi:
  12.4.15 ob 16.07

  Črt a boš tud mene povabil na wc,če pridem v Bar.To si res želim,ker men so taki pobi ful všeč,ki majo jajca in so za akcijo.Pričakuj me in neb ti žal,ker sem ta prava vroča maca.

 6. Anonimni pravi:
  12.4.15 ob 19.13

  a ni ta punca ivona iz bara

 7. Anonimni pravi:
  13.4.15 ob 02.26

  Anonimni, 19.13, ta slika tukaj je samo ilustrativna. Nimajo slike ljubice iz bara. Tudi posnetka glasu njunih aktivnosti ne, ker je Črt izklopil takrat mikrofon in za to dobil rumeni karton.

 8. prekmurka pravi:
  13.4.15 ob 13.32

  tud jaz bi mu takoj dala,ker je tak vroč fantič.če tako rad menjava dekline,je sigurn dober in vzdržljiv prekmurke smo tudi vroče lejku vprašaš Suzano.

 9. Anonimni pravi:
  19.4.15 ob 04.03

  A je Suzana Zeković sploh Prekmurka?

 10. slovenec pravi:
  19.4.15 ob 12.36

  pa ka vam je, državljan repuslike slovenije še ni slovenec, lepo vas prosim, lahko so rojeni tuki, ampak njihovi starši so prišleki, dejte si to že enkrat dopovedati, vedno pišejo slovenec z ćććććććććććććć, najslabše pa je še da takislovenci ne govorijo tekoče slovensko

 11. božo pravi:
  19.4.15 ob 14.44

  slovenec - točno tako, na tv oddajah pa bi prepovedal na slovenskih oddajah govoriti jugoviško, ker so v sloveniji, ne glede če imajo slovensko državljanstvo, če ne naj gredo v bivše yu, še hrvaati in srbi imajo svojo nacionalno govorico, samo v slo jim je vse dovoljeno, ker se na vladi ne trudijo za naše pravice, ker so v glavnem ljudje z slov.državljanstvom, narodnosti bivše yuge