Kvak.com

Po nakupu Lady, Jane, Stopa ... novinarke se ga "odrekajo", Bojan Požar pa ne bo dovolil, da imajo le 700 evrov plače!

četrtek, 11. junij 2015
Bojan Požar, Lady, Stop, Jana
Potem ko je Bojan Požar kupil blagovne znamk šestnajstih edicij Dela Revij, med drugim Lady, Jane in Stopa, po vezah pri njem za službo lobirajo določene dolgoletne novinarke in urednice, obenem pa so se ga kot novega lastnika v uvodniku zadnje Jane "odrekli". Požarju se zdi tovrstno ravnanje bizarno in nerazumljivo: "Čudi me tudi, da se urednice in uredniki Dela Revij na tak način uklanjajo pred založnikom, ki jim daje res mizerne plače (edini dve zaposleni novinarki Jane dobivata komaj po 700 evrov mesečno), in očitno nameravajo kolektivno sodelovati pri napovedani goljufiji ter sovražnem prevzemu blagovnih znamk Dela Revij, kar javno napovedujeta Martin Odlazek in Krater Media." Očitno Požarja do popolnega prevzema založniških čaka še kakšna sodna bitka, napoveduje pa, da bo sam korekten delodajalec: "Za razliko od prejšnjih založnikov, Mateja Raščana in Martina Odlazka, ki sta te blagovne znamke finančno strahotno izčrpavala za neke druge projekte, bom jaz investiral v kakovost revij, novih spletnih strani ter prihodke novinarjev in drugih sodelavcev. Kot založnik, ki ostaja novinar, ne bom nikoli dovolil, da bi novinarka Jane dobila 700 evrov plače." (vir: Delo)
Komentarji:
 1. Anonimna pravi:
  12.6.15 ob 06.29

  Upam,da kakovost revij nebo na nivoju njega,torej na nizkem nivoju.

 2. Sabina pravi:
  12.6.15 ob 09.06

  Tudi če jemo travo, samo da lahko slavimo murgelski klan...

 3. Loki pravi:
  12.6.15 ob 09.33

  @sabina - kaj ti si ena tistih nazi ovc ki so pred parlamentom vpile Janša,Janša,Janša !! in ljudem grozile s smrtjo ki so rekli kaj čet vašega vodjo ?? Malo si poglej za časa katerega mandata so nastali tajkuni, kdaj je cerkev pokradla denar itd. To je vse ustvaril tvoj priljubljeni vodja.

 4. Didi pravi:
  12.6.15 ob 10.46

  Sabina, a ti tudi pri kosilu vidiš Kučana na krožniku? Ste prav eni revčki, ko se te nesrečne Murgle povsod za vami plazijo.

 5. Pepi pravi:
  12.6.15 ob 14.39

  Mene zanima, od kod denar. Jaz ga ne rabim za nakup podjetij, ampak samo za nakup zob. Bojči, prosim, svetuj. Kje zastonj dajejo denar!!!!!
  Morda ga bi pa stožila od drugih. Ampak večina tožb si izgubil. Nič jasno, zunaj pa vse seje od čistine.

 6. samo pravi:
  12.6.15 ob 15.47

  hahaha, z ozirom na to, kolk Požar obožuje JJ, bo ta le prišel do svojih "neodvisnih" medijev. Morda pa Bojčiju od tod denar za nakup ;)

 7. Vid pravi:
  12.6.15 ob 17.05

  @samo - saj bo kmalu JanšaTv in bodo lahko ovčice gledale kaj njihovi veliki vodja dela vsak dan in kako hoče naredit ena država, en voditelj, eno ljudstvo in še posebej ena televizija in en časopis ki vsak dan kažeta resnične novice o njihovem velikem vodji kot božanstvu( a vas to na kaj spominja ?? )

 8. Anonimni pravi:
  12.6.15 ob 20.04

  Kakovost revij je že zdaj na njnižjem nivoju. Pa ne zaradi plač ampak totalno nesposobnih novinark! Vse naj jih nažene in vzame čisto nove ljudi, na novo postavi uredništva. Le tako bo lahko normalno delal dalje, sicer mu bodo te koke nenehno metale polena pod noge.
  Predlagam, da sam pomisli koga bi imel na svojih revijah in sam povabi te ljudi k sodelovanju. Tisti, ki lobirajo in se sami ponujajo, niso kaj dosti vredni. Je pa dolgoletni novinar, ki dobro pozna novinarsko sceno in točnove od koga lahko kaj pričakuje.