Kvak.com

Denis Toplak - kljub zmagi v Kmetiji noče poravnati odškodnine moškemu, ki ga je pretepel

petek, 26. junij 2015
Denis Toplak, Kmetija: Nov začetek, Bar, Planet TV
Denis Toplak je kljub nagradi 50.000 evrov še vedno dolžan približno 10.000 evrov odškodnine moškemu G. L., ki ga je leta 2008 pretepel v nekem gostinskem lokalu v okolici Slovenske Bistrice. Denis naj bi mu takrat zlomil zobe in nos. Na Okrožnem sodišču Maribor so potrdili, da je bil Toplak res obravnavan zaradi kaznivega dejanja z elementi nasilja, takrat mu je bil izrečena tudi pogojna kazen šest mesecev zapora s preizkusno dobo dveh let, ki je postala pravnomočna leta 2011. Denis, ki je bil sedaj udeležen še v drugem resničnostnem šovu (Bar), pa se izgovarja: "Vse transakcijske račune, ki sem jih imel, imam zaprte, ker sem brezposelna oseba in nimam nobenih prihodkov. Denarja, ki sem ga dobil, pa nisem niti skril niti zapravil za bedarije. Sem pač odplačal kredit in poravnal stroške. Živim sam in moram preživeti, torej plačevati redne stroške, ki nastanejo vsak mesec. Pred kom bi skrival denar?" (vir: Slovenske novice)
Komentarji:
 1. Tina pravi:
  27.6.15 ob 07.29

  DENIS, SRAM TE BODI. NISI MI BIL VŠEČ, NEKAJ SE MI JE ZDELO NAROBE S TABO IN SEDAJ SE POČASI ODKRIVA, DA SEM IMELA PRAV! PORAVNAJ SVOJE OBVEZNOSTI, ČE IMAŠ ŠE SPLOH KAJ DENARJA, POTEM PA DELAT, KAAARKOLI, POŠTENO DELAT!

 2. SABIA pravi:
  27.6.15 ob 19.30

  TUDI MENI NI BIL VŠEČ, ŠE GLASA NISEM VEČ PRENAŠALA, KAJ ŠELE NJEGOVO HINAVSKO FACO, UPAM DA GA NE VIDIMO VEČ NA TV, PREČITAM LJUDI IN NISEM SE MOTILA, POKVARJENEC PLAČAJ SVOJE GREHE.

 3. igor pravi:
  9.8.15 ob 16.28

  jas bi sam njegov spodniga korenjaka mel mapa tapraviga kak donjega prit