Kvak.com

Ivona Pavlović (Bar) - razmišlja o fotografiranju za Playboy

ponedeljek, 6. julij 2015
Ivona Pavlović, Bar, Planet TV
Ivona Pavlović trenutno čaka na povečavo prsi, ki jo sredi meseca čaka pri dr. Fabjanu, povsem možno pa je, da si bo dala popraviti tudi svoje zobe, saj trdi, da jih sovraži. Prisega, da si ustnic ni dala povečati, čeprav se tako zdi: "Nisem si. Kupila sem pripomoček, nekakšno dudico, ki ti za nekaj časa napihne ustnice. To uporabljam predvsem pred fotografiranji." Čeprav se je v Baru kar precej zredila, pa sedaj že hujša in razmišlja o fotografiranju za Playboy: "Če bi bila ponudba dobra, bi se. O tem sem že razmišljala. Če se bom za to odločila, se bo to zgodilo, ko bom v top formi." (vir: Žurnal24)
Komentarji:
 1. Anonimna pravi:
  7.7.15 ob 05.47

  Teli solariji ji bodo poleg možganov scefrali tudi kožo.Kakšna kokodajsika.Uboga revca.

 2. kvik pravi:
  7.7.15 ob 11.56

  who let the dogs out...mediji so izpusili zver...

 3. Anonimni pravi:
  10.7.15 ob 08.39

  Odkar ni več v Baru mi je Ivona iz dneva v dan manj simpatična. Na "prostosti" pride končno do izraza njeno bistvo, to je, da je ona ženska brez bistva, ki sedaj vse stavi na svoj videz, katerega bo pa morala prej malo dodelat. In potem? Ima kakšen poseben talent, pri katerem ji bo ta novi videz pomagal? V svetu mode ne marajo joškarc, pozirat pa tudi ne zna. Pevka ne bo, igralka upam, da tudi ne. Na faks naj gre, pa naj res kaj naredi za svojo prihodnost, da se ne bo čez 10 let ali še prej tepla po glavi, ko bo pozabljena in nategnjena ( ne v dobesednem smislu) od vseh.

 4. Anonimni pravi:
  10.7.15 ob 14.21

  je končala gimnazjski program, maturirala, ima nižjo glasbeno šolo, igrala je flavto,kar pridna punca, ampak očitno so njeni ta stari imeli prav, ko si odsvetovali tistega fanta. se mi zdi, da jo je življenje z njim in njegovimi tako spremenilo, da je v baru res delovala kot da ne zna poštevanke. Bo morala še veliko delat na sebi in se izogibat takšnih problematičnih osebkov, sicer se ne bo nikoli rešila nizke samopodobe.

 5. Micika pravi:
  11.7.15 ob 14.05

  A da razmišlja, kako lepo je to slišat, pol ima možgane.