Kvak.com

Alenka Gotar in Anže Šuštar sta zaročena!

ponedeljek, 20. julij 2015
Alenka Gotar in Anže Šuštar sta posnela videospot za skupno pesem Še vedno si tu, ki jo je napisal Anže. Videospot je posnet po resničnih dogodkih in prikazuje njuno ljubezensko zgodbo, ki je v zadnjem letu odmevala v medijih, predvsem na račun njune starostne razlike (on je od nje mlajši 17 let), neodobravanja njegovih staršev, njunega nekajmesečnega razhoda in celo pranja umazanega perila v medijih. Seveda pa gledalci hitro vidijo, da ji on na koncu tudi natakne prstan. Ali to pomeni zaroko?  Pevka je z nasmehom priznala, da ima njuna zgodba res srečen konec: "V spotu ni ene stvari, ki ne ustreza resnici, nimam kaj več dodati." (vir: Žurnal24, Slovenske novice)
Komentarji:
 1. heh pravi:
  21.7.15 ob 02.05

  who gives a fuck

 2. nera pravi:
  21.7.15 ob 06.17

  za dva tedna ha ha ha

 3. Didi pravi:
  21.7.15 ob 10.24

  Pa kaj, francoski minister ima dvajset let starejšo, od svojega sedemnajstega leta, in sta prav srečna. Saj ni treba, da razumemo. Življenje hitro mine in pomembno je, da so ljudje srečni v svoji izbiri ljudi in poti!

 4. mmm pravi:
  21.7.15 ob 10.50

  Ja Didi, samo ministrova žena prihaja iz bogate družine in so tu še druge vezi. Je pa zelo očitna razlika v letih,sodeč po sliki. Vprašanje, če sta res tako srečna. V življenju so pač določeni normativi.

 5. oh ja pravi:
  21.7.15 ob 11.53

  čestitamoooo,gospa magistrica že dooolgo ni bila tako popularna kot sedaj......malo si poglejte članke od par let nazaj........nobeden jo noče ne za nastope ne za med rjuhe......perilo pa pere sama....poliče in hoče intervju v svoje dobro seveda......ooooo to pa ni lepo

 6. pika pravi:
  21.7.15 ob 13.21

  Ubogi fant,še zobje se mu niso pošteno oblikovali(nosi še aparat), pa mora na Zvezdanino prigovarjanje vesoljni Sloveniji obljubiti ljubezen neki zreli gospe. Še kolcalo se mu po podeželski brezskrbnosti pa tudi če ob vrčku piva.Kako se bo vključil v pogovore razgledanih opernih umetnikov,ko ga bo njegova partnerica peljala v ta svet. Tista vroča ljubezen bo hitro mimo,tako kot pri vseh. Ne glede na leta.Tisto ubogo zgarano kmečko mamo pa pusti Alenka na miru. Vse počne samo po svoji preprosti duši in neizmerni ljubezni,ki ni vezana na strast!

 7. Anonimni pravi:
  21.7.15 ob 13.32

  Takšne zveze lahko z ženskami kot je Alenka zelo dobro funkcionirajo. 15 let, potem pa ženska že težko dohaja starostno razliko.

 8. Pivo pravi:
  21.7.15 ob 14.22

  Vsi ki fanta poznamo se sprašujemo zakaj......vse ok ljubezen ni panike....a se kdo vpraša zakaj so problemi pri njemu doma. ...gos.gotar imaš jajca da se srečaš s starši...a greš raje laži tvezit po......

 9. Tok pravi:
  21.7.15 ob 14.38

  Alenka Gotar..po katerm zakonu lahko v javnosti blatite dobro ime Anžetovih staršev?

 10. Anonimni pravi:
  21.7.15 ob 16.04

  Saj je vendar polnoleten.Starši mu hočejo dobro, to razumem, ampak se bodo morali sprijaznit, da je on samostojno bitje in da ne more celo življenje delat tisto, kar hočejo oni. Itak pa je na svetu zelo malo mam, ki bi bile res 100% zadovoljne z ženskami, ki jih izberejo njihovi sinčki. Slovenske mame so sploh ene posesivke.

 11. kr'neka pravi:
  21.7.15 ob 23.42

  Mogoče je pa isti letnik kot Anžetova mama in sta dve mami enostavno preveč za enega preprostega fanta...... Se mi pa njegova mama malo smili, če sem odkrita.

 12. LOL pravi:
  22.7.15 ob 01.36

  Kakšna drama, kot da ga bo Gotarca pojedla! Tip se ima fajn, seksa, ima slavno punco, postal je popularen, ima žensko, ki mu lahko pomaga v muski, "vsi, ki Anžeta poznate", pa zganjate cirkus kot da bo konec sveta in jokate in stokate kot na pogrebu, pa se ni nič drugega zgodilo kot to, da en muzikant spi s starejšo od sebe! A res nimate ničesar pametnejšega za počet?

 13. bibi pravi:
  29.7.15 ob 12.51

  Pika, se strinjam s tabo v celoti. Tud jest bi bla tolerantna, ampak tako zelo pa ne. Bi pa bila lahko ta avša pametna in se že enkrat dvignila na svoj nivo, ne pa da fantke pobira ke okol.

 14. tomaž pravi:
  30.7.15 ob 19.28

  lep par sta

 15. lolek pravi:
  22.9.15 ob 19.54

  obupna promocija zanjo ta fant se mi pa zelo smili da tok naseda avši avšasti kok bo še joka in stoka ojoj kok se bo še bralo in pisalo ubogi njegovi starši