Kvak.com

Ivona Pavlović: po operaciji hude bolečine, še nahraniti jo je morala mama

četrtek, 23. julij 2015
Ivona Pavlović, Bar, Planet TV
Ko je Ivona Pavlović takoj po operaciji povečave prsi pred kamerami izjavila, kako je nič ne boli, verjetno ni vedela, da bolečina pride šele, ko narkoza popusti. Barovka je kasneje za Novo razkrila, kaj se je dogajalo v dneh po operaciji: en dan po operaciji je postalo res hudo, iz postelje jo je morala dvigovati mama in jo tudi nahraniti. Na čast svoji D košarici bo morala nekaj časa nositi tudi posebni kompresijski modrček, zaradi česar bo omejeno tudi umivanje: prvi teden se lahko po predelu prsi le previdno obriše, tušira pa le do pasu ... v tej vročini ne najbolj zavidljiva situacija. (vir: Slovenske novice)
Komentarji:
 1. Anonimni pravi:
  24.7.15 ob 00.52

  se je meni zdelo, da ona malce preveč optimistično gleda na to in je mislila, da bo en dan po operaciji lahko že skakala naokrog s temi joški. Vseeno je to tujek v telesu in telo rabi določen čas, da se navadi na nove razmere. Pa ta vročina tudi ni najbolj naklonjena takšnim posegom. Naj bolečina čim prej mine in upam, da ne bo imela kakšnih zapletov.

 2. Anonimna pravi:
  24.7.15 ob 06.14

  Prijateljica si je dala povečati prsi pred leti po dveh porodih,ker so se ji čisto povesile.Po posegu mi je zaupala,da tega nebi nikoli naredila,če bi vedela,da muke trajajo 14.dni.Porod baje ni primerljiv s temi bolečinami.

 3. Bor pravi:
  24.7.15 ob 09.27

  @Anonimna - kako ni vedela ?? pa kaj je mislila da je to kot da ti plombo dajo v zob ? :)7 dni da se ti šivi zacelijo in že lahko okoli skačeš :D
  Punce se ne zavedajo da so lahko pri takih operacijah tudi kaj zaplete, kot okužbe z raznimi bakterijami : je bilo enkrat na TLC in so kazali kako so ženske ostale brez prsi, ker so jim jih mogli skoraj polovico odrezat zaradi okužbe. ker se jim je zagnojilo.

 4. Anonimna pravi:
  24.7.15 ob 12.45

  Kako bi pa vedla,dokler ni probala?Si brihten Bor.Pri vsaki operaciji so možni zapleti in s tem jih seznani kirurg,moraš pa tudi podpisati izjavo,da se strinjaš.Jaz nebi šla niti,če mi plačajo še miljon zraven.

 5. Bor pravi:
  24.7.15 ob 13.02

  @anonimna- ja potem je pa neumna,naivna in ona očitno ni brihtna da se ni prej pozanimala kako je po operaciji, ker je zelo naivna da ni vedela da zelo boli pribl. 14 dni.

 6. Anonimni pravi:
  24.7.15 ob 15.45

  Saj to jim kirurg vse pove, tudi o bolečinah. Ampak vedno je tako, da dokler ne občutiš, ne veš in po tihem upaš, da bo manj bolelo, še posebej če na začetku zaradi zdravil ne boli. :)

 7. Anonimna pravi:
  24.7.15 ob 16.42

  Točno tako,dokler sam ne probaš si ne moreš predstavljati.Prijateljica ni niti naivna,še manj neumna in je mislila,če sem dala skozi dva poroda hujšega pač ne more biti.Pa je bilo po njeni izjavi mnogo,mnogo huje.

 8. anka pravi:
  25.7.15 ob 11.41

  Prava beda. Prvič, da delaš take stvari, da "animiraš" druge. Drugič, da jamraš takole bedno. No, saj to tudi služi točki ena ...

 9. Pepi pravi:
  25.7.15 ob 12.05

  Ivona bi se lahko pozanimala pri onkoloških bolnicah, kako to izgleda. Ampak te ne tarnajo. Pa tudi vse se niso odločile za rekonstrukcijo, ker so pretehtale vse za in proti.
  Tako Ivona, trpi. Za lepoto se trpi. Res ti želim, da bi bile to zadnje bolečine, povezane s prsmi. Srečno!

 10. Anonimni pravi:
  25.7.15 ob 21.38

  Pretiravate vsi skupaj.

 11. Anonimni pravi:
  25.7.15 ob 22.14

  Aja, pa tudi Ivona pretirava. Po teh fotkah, ki jih je nazadnje objavila na FB, se je odločila za občutno prevelike prsi. S C bi čisto dovolj izstopala. To, kar nosi zdaj, je malce preveč,je že čisto tipična varianta za v porniče. Ne paše to njenemu karakterju. Tudi nekoliko vulgarno deluje, ala laToya. Škoda, da ji ni kdo znal res pravilno svetovat okoli tega.

 12. in... pravi:
  25.7.15 ob 22.18

  ... malce bom pogrešal Ivono, kakršna je recimo na tej slikici tukaj, v tej oblekici. Če se bo zdaj oblekla takšno obleko, bo kot nosečnica ali ena napumpana tridesetletnica. Ne vem no...mlada je in naravno lepa in dvomim, da se bo an dolgi rok s temi joški res boljše počutila... To je res samo za porno kariero. Fotomodeli morajo zgledat bolj naravno.