Kvak.com

David Vrbnjak (Big Brother): Vsa dekleta samo še s cveta na cvet, resnih ni več

četrtek, 23. julij 2015
David Vrbnjak, Big Brother
David Vrbnjak je očitno zelo razočaran nad dekleti. Mišičnjak, ki je premagal cerebralno paralizo, se je že v šovu Big Brother izkazal kot velik romantik, ki najbolj od vsega hrepeni po dekletu in ljubezni, a pretirane sreče tam ni imel. Očitno mu tudi slava še ni prinesla resne zveze, zato je na Facebooku razočarano napisal: "Drage punce … Opažam, da bi vse rade samo neki se zajebavale in iz cveta na cvet, resnih pa ni več. 'Fuliranje' sem pa tja, to bi še šlo, vsaka reče, kako je resna, pa da bi rada resno zvezo, ko ji pa to sam omeniš, pa tisto o resnosti zbledi, se umakne ali pa ustraši resnosti." (vir: Žurnal24)
Komentarji:
 1. b2 pravi:
  24.7.15 ob 08.57

  Ja tako je danes. Itak pa vsaka vara, tako da je nemogoče dobiti eno normalno punco.

 2. Anonimna pravi:
  24.7.15 ob 12.36

  Dej,dej b2,to sploh ni res.Jaz svojega še nikoli nisem,pa imam dosti priložnosti in časa,tko,da ni za obupati.

 3. Vid pravi:
  24.7.15 ob 13.05

  @anonimna - žal je tako ko je rekel David in b2. Večina punc je takih ki nočejo resne zveze in bi samo letale iz enega na drugega z vsakim ki ima 5 minut časa. ( da ne bo zamere, istih je tudi veliko moških)

 4. aha pravi:
  24.7.15 ob 14.50

  Še ga bo moral d....i, he he

 5. Anonimni pravi:
  24.7.15 ob 15.53

  hehe, ja bogi revež. Čeprav ima po eni strani prav. Enkrat mi je en model predstavil svojo teorijo, zakaj nima predsodkov do tega, da bi zapecal že zasedeno punco ali jo komu preprosto prevzel - ker za takšno vsaj ve, da hoče bit v resni zvezi. Sliši se bizarno, ampak mogoče so pa res vse ok punce že zasedene.

 6. Anina pravi:
  24.7.15 ob 16.50

  Pa kje ste vi fantje,jaz bi rada imela nekoga,ki mi nebi samo nabijal rogov in žuriral s frendi.Tisti,ki so mi "kemijsko"dišeči so vsi pozerji,bleferji in luzerji.Ali pa fanatično predani karijeri in titulam.

 7. Bor pravi:
  24.7.15 ob 17.00

  @Anina - veliko je takih ki hočejo resno zvezo, samo taki so vam puncam nezanimivi, luzerji in dolgočasni.

 8. Pepi pravi:
  25.7.15 ob 12.01

  Petra, joj, upam, da si po zunanjosti bolj prijetna kot po govorjenju oz. pameti. Morda boš pa tudi ti kdaj imela stike z osebami s posebnimi potrebami.
  In nekateri drugi tudi. Saj veste, zarečenega kruha ...
  Ni nujno, da nam je David všeč (ali kdorkoli drugi), vendar to lahko to povemo bolj taktno.

 9. Joži pravi:
  25.7.15 ob 14.01

  @petra ne bi bilo slabo,če bi v roke vzela knjigo bonton ,je pa res,da lahko vsak pove svoje mnenje ampak morajo biti brez žalitve.Vsak,človek je sam sebe vreden.

 10. Anonimni pravi:
  25.7.15 ob 21.42

  Mislim, da je bilo od nekdaj očitno, da je nekaj hudo narobe tako z moškimi in ženskami, ki prepogosto jamrajo, da ni normalnih žensk oziroma moških za resno zvezo. Folk s tisoč problemi in kompleksi, potem pa z drugimi vse narobe, ne z njimi! Na koncu si pa najdejo enega sebi podobnega zakompleksanca in drug drugemu najedata do konc življenja.