Kvak.com

Koliko na noč računajo Barovci?

torek, 28. julij 2015
Bar, Črt Banko, Ivona Pavlović, Tanja Balabanič, Tanja Kerić, Suzana Zeković
Po koncu resničnostnih šovov so tekmovalci navadno na voljo za razna pojavljanja in promocije, ki pa so bolj ali manj dobro plačana? Vse je odvisno tudi od tega koliko obiskovalcev pritegne določen obraz. In kako se na tem področju odrežejo letošnji vidnejši Barovci? Zmagovalec Črt Banko pravi, da na noč računa 300 evrov plus potne stroške in prenočišče, če je potrebno. Ivona Pavlović menda s svojim pojavljanjem služi tisočake, saj za dnevne dogodke računa 350, za nočne pa dobi 500 evrov. Bistveno slabše je plačana Tanja Balabanić, ki dobi po 200 evrov, vendar prav iskana ni. 200 evrov na nočno kelnarjenje dobi tudi Sanja Kerić. Kar dobro se znajde tudi Suzana Zeković, za katero se cene gibljejo okoli 300 evrov. (vir: Slovenske novice)

Komentarji:
 1. Anonimna pravi:
  28.7.15 ob 06.04

  To so bruto zneski,tko da za celonočno garanje to niso neki hudi zneski.

 2. Anonimni pravi:
  29.7.15 ob 02.50

  ne garajo vsi oziroma ne kelnarijo. Eni pridejo samo na dogodek kot neke vrste gost. Ivona je tako kdaj tudi na dveh dogodkih v enem večeru in ne streže. Zneski so že ok, ne bo pa dolgo trajalo zanimanje za tovrstne instant zvezde, zato morajo izkoristit priložnost za zaslužek dokler jo še imajo

 3. Vid pravi:
  30.7.15 ob 07.45

  @Pepi - ja to so opranoglavci ki bodo šli v en lokal samo zato ker je tam en kvazi-zvezdnik ki so ga gledali par tednov po tv-ju :)

 4. POLONCA pravi:
  30.7.15 ob 10.04

  Ali hodi folk gledat Ivonine umetne joške ali kaj vidijo na tej glupi ženski