Kvak.com

Koliko bivših ima Ana Klašnja?

četrtek, 8. oktober 2015
Ana Klašnja, Lado Bizovičar, Branko Čakarmiš, Lukas Zuschlag
V Slovenskih novicah se je pojavil članek, v katerem pišejo o tem, kako se je v Ana Klašnja v letošnji sezoni Slovenija ima talent znaša v sendviču svojih bivših ljubimcev. In čeprav je res, da je bil Lado Bizovičar nekoč njen partner, so se pri Čakarmišu zmotili ... oba sta jih namreč opozorila, da njuno druženje nikoli ni preseglo prijateljskih meja. Pred leti so jo že vztrajno povezovali z Damjanom Damjanovičem, tokrat pa so ji za nazaj pripisali še plesnega kolega Lukasa Zuschlaga, igralca Domna Valiča in nogometaša Sebastjana Cimirotiča. Ana je sicer že leto in pol v vezi s plesnim koreografom Miho Krušičem. (vir: Slovenske novice)
Komentarji:
 1. Anonimni pravi:
  9.10.15 ob 08.38

  naj jih ima in tud ,če je imela ljubimce saj je prav je lepa in simpatična ženska z pozitivno energijo in še samska kaj pol.

 2. Tina pravi:
  9.10.15 ob 08.57

  Pa kaj bi ji radi naredili s tem, razdrli zvezo? Prav ima anonimni, je bila samska, lepa in sigurno so se trgali za njo. Sicer pa, ljudje vse vedo, jaz o sebi nisem slišala še nič takega, kar je bilo res, vedno neke neresnice. Ljudje res znajo spraviti skupaj vse mogoče. Ana SREČNO in pa ne oziraj se na govorice, upam da tudi tvoj Miha ne. Kaj je res in kaj ne, pa samo ti več in nobenega drugega nič ne briga.

 3. Anonimna pravi:
  9.10.15 ob 09.29

  Za dobrim konjem se je vedno prašilo,tako tudi pri Ani.Od nekdaj je blo tko in vedno bo.Taka je človeška narava.

 4. Cinik pravi:
  9.10.15 ob 17.52

  Res etična neodvisnost komisije in odnostnost navzkrižja interesov. Saj to je itak v Sloveniji pravilo, katerokoli komisijo kjerkoli pogledaš so bodisi v žlahti, bodisi ljubimci, politično povezani, versko, gejevsko, .... ali pa sta bili vsaj stari mami sošolki v osnovni šoli.

 5. xxx pravi:
  11.10.15 ob 03.28

  lukas je gej ;)

 6. uh pravi:
  11.10.15 ob 08.54

  Simpatična,ampak tu je šel preko cel bataljon,tako da obilo apetita.