Kvak.com

Miša Molk spet nad Biziljevo, Fillija in še Galuniča!

sobota, 10. oktober 2015
Miša Molk, Ljerka Bizilj, Marko Filli, Mario Galunič
Miša Molk zadnje čase bolj malo pozornosti vzbuja s svojim delom, veliko več pa z ostrimi izjavami na Facebooku ali za medije. Tako je tokrat spregovorila za Primorske novice, kjer se je spet hudovala nad svojimi kolegi z nacionalke. Pri direktorici Ljerki Bizilj jo čudi način dela: "Ta logika iskanja sovražnikov je čudna – ali pa tudi ne, če si jo direktorica predstavlja kot nekaj normalnega. Javna TV vendarle ni politična stranka – ali pač, morda po novem?" Generalnega direktorja Marka Fillija je pograjala zaradi nenačelnosti, urednika razvedrilnega programa Maria Galuniča pa označila za oholega, slabo argumentiranega, po njenem menju pa je tudi "takoj naredil nekaj zdrsov in veliko finančno škodo."  (vir: Slovenske novice)
Komentarji:
 1. nera pravi:
  11.10.15 ob 08.03

  rtv ljubljana drek od dreka

 2. Anonimni pravi:
  11.10.15 ob 09.21

  Mišo Molk naj gre na borzo, če noče delat,če bi bla v kaki firmi bi ji že kdaj dali brco v rit, tu pa se dela pametna in dela samo zgago , prepire sedi v pisarni in zato dobi lepo plačo. Kje je tu logika seveda naš denar, ki ga plačujemo za rtv naročnino SRAMOTA. Zamerim direktorci g. Ljerki, da je še ne nažene in naredi red, rajši,ko plačuje toto leno babo bi za ta naš denar naredla boljši program, da bi gledalci meli kaj gledat, ker plačujemo naročnino in potem moramo priklopit na druge tv kanale. še enkrat sramota za rtv

 3. Didi pravi:
  11.10.15 ob 15.08

  Mogoče pa Biziljeva ni tako pogumna pri vseh, le pri nekaterih?!

 4. gugu pravi:
  11.10.15 ob 17.42

  Kako si Miša upa druge šinfat-ko pa sama čisto nič ne dela.Če je Ljerka ne bo nagnala,lahko kazensko odgovarja,saj je z davkoplačevalskim denarjem plačevala Mišo,za katero je vedela,da sploh ne dela.

 5. anonimna pravi:
  11.10.15 ob 17.45

  kurc gleda ze enkrat to miso...naj gre v penzijo,in pusti svoje mesto mlajsi generaciji..pa kaj misli da je ona brez napake...saj sploh ne gledam nacionalko...niti ene odaje nimajo da bi lahko rekla,no to pa bom pogledla do konca in mi je vsec--

 6. Anonimni pravi:
  11.10.15 ob 18.09

  naj gre v penzijo in da mir kaj misli, da je nenadomestljiva saj tak nič ne dela kaj še čakaLjerka zgleda, da se ne upa tote umetne miške nagnat - plačo pa dobiva od našega denarja naj jo bo sram, da pljuva po svojih predpostavljenih. Saj nobena ni bla za nobeno rabo ne ona in ne njena hčera, dobro, da so vsaj Ulo nagnali, zadnji cajt, da se še rešijo nje.

 7. Anonimni pravi:
  16.10.15 ob 14.19

  Naj ima že kdo na nacionalki jajca in ji da odpoved! Vsaka druga nesveta krava, ki bi se tako kot ona obnašala in nič delala, bi bila že na zavodu za zaposlovanje.

 8. Anonimni pravi:
  16.10.15 ob 14.23

  fajn je imet takšne prijatelje, ki s tabo pr intervju naredijo pa magari za Primorske novice. Če ne bi Mišika in njena Ulica imeli takšnih prijateljčkov med novinarji, bi bili že zdavnaj medijska zgodovina.

 9. Anonimni pravi:
  16.10.15 ob 18.04

  pejt po botoks, da neboš mogla govoriti, ker si že taka spaka, kok si ga pa ti srala, pa ne poveš, bod mal bol realnababa zmešana, pa pejt v penion, potem pa v domu opokojencev zapeljuj starce