Kvak.com

Tomaž Ahačič - zaradi hudega raka izgubil glas

ponedeljek, 19. oktober 2015
Tomaž Ahačič, Fogl, Znan obraz ima svoj glas
Tomaž Ahačič, znan tudi kot Fogl, je postal ljubljenec gledalcev, ko so ga v oddaji Znan obraz ima svoj glas spoznali kot izvrstnega imitatorja - najbolj je prepričal in ganil kot Majda Sepe, ko je zapel Med iskrenimi ljudmi. A usoda je želela, da Tomaž svoj čudoviti glas izgubi. Zbolel je namreč za hudo obliko raka, zaradi katerega so mu morali z operacijo odstraniti del jezika in grla, na dan operacija pa mu je še umrl oče. Ker je Tomaž že pred boleznijo izgubil službo, so njegovi družini sedaj na pomoč priskočili njegovi glasbeni kolegi. V Tržiču bodo organizirali dobrodelni koncert, ki bo 8. novembra v Tržiču, nastopali pa bodo njegovi kolegi iz oddaje Znan obraz ima svoj glas, pa Pop Design, Rok'n'Band, Dejan Vunjak, Veseli svatje, Mambo Kings, Werner, Saša Lendero, Alenka Gotar, Brigita Šuler in drugi. (vir: 24ur)
Komentarji:
 1. Pepi pravi:
  19.10.15 ob 22.06

  Šokirana sem. Bolezen ne izbira. Res z dobrimi željami, spoštovani Fogel. Medicina tudi dela čudeže.
  Lepa poteza kolegov. Ampak to verjetno ne bo dovolj. Na lastni koži vem, koliko stane bolezen.

 2. Anonimni pravi:
  20.10.15 ob 08.05

  Zdravja in veselja, fogl.... Kar pogumno naprej. Življenje je pač takšno da nikomur ne prizanaša...

 3. Manica pravi:
  20.10.15 ob 10.21

  Vse dobro želim!

 4. ana pravi:
  20.10.15 ob 16.30

  ful sem sokirana,in me je ful prizadela ta novica...vem kako je to huda bolezen ki ne izbira meje...sama sem zgubila mamo,zaradi te zahrbtne bolezni v 38.letu starosti...tomaz zelim ti vse dobro...to je vse kaj ti lahko zazelim...

 5. žalostna pravi:
  21.10.15 ob 14.28

  žalostna sem,ker na drugih straneh berem vse mogoče pripombe glede pomoči Tomažu.Zakaj ne zaprete te teme,ker vsaka slaba
  beseda že tako bolnemu človeku povzroča še psihične rane.Naj
  ljudje pomagajo kakor lahko,naj priredijo koncert naj se zapre to temo tako kot je zaprta v zvezi z begunci.Hudo mi je da tako bolan človek bere take komentarje.Z vsem spoštovanjem do komentiranja na tej strani.

 6. Anonimni pravi:
  21.10.15 ob 16.46

  joj

 7. Pepi pravi:
  21.10.15 ob 20.59

  Sem šokirana, ko sem danes v Zvezdah prebrala, kako je hudo. Čeprav sem tudi jaz na ti z rakom, je bil moj bolj rakec. Občudujem njegovo voljo!!!
  Tistim z grdim jezikom: Upajte, da nikoli ne boste nikogar potrebovali. V sekundi se vam lahko spremeni svet. Takrat tisti ostanite sami brez vsega.Pol pa jezikajte, če boste mogli!!!!

 8. assi pravi:
  26.10.15 ob 11.14

  vse bo še ok

 9. bostjan pravi:
  21.11.15 ob 11.05

  Zelo te cenim .tudi meni so odkrili raka v grlu po operaciji so mi povedali da so izvidi slabi .imam 4 otroke in prelepo zeno .
  to me se drzi gor res v glavi me misli o tem ubijajo.
  nikoli nisem se spovedal kot sedaj pa pase res star sem 46 let ampak kadit sem pa nehal ali je res moglo do tega priditi da sem pustil cike.vse dobro ti zelim