Kvak.com

Kmetija: Nov začetek - Jacqueline v prvih bojnih vrstah za Slovenijo!

sreda, 25. november 2015
Kmetija: Nov začetek
Jacqueline je morala po dvoboju s Francem zapustiti šov Kmetija: Nov začetek. 52-letna inženirka agronomije iz Ljutomera je v življenju počela že marsikaj, 25 let pa je delala v vojski. Narejeno ima namreč oficirsko šolo in je imela "v centralni obrambi svoj vod, ki ga je sestavljalo 25 moških, z njim pa smo sodelovali tudi pri osvoboditvi Slovenije." Jacqueline je bila v vojni za Sloveniji v prvi bojni vrsti, ko pa je prišlo do osvoboditve Slovenije, vojakov niso več potrebovali in so jih upokojili. Jacqueline je v šovu shujšala za 9 kilogramov, spregovorila pa je tudi o svojih težavah z alkoholom, saj se je tekom šova z žlahtno kapljico enkrat pregrešila. Zaradi tega se je javno tudi opravičila sinu: "Na srečo ni rekel ničesar, ker sem se mu pred tem tudi javno opravičila in je bil takrat zelo ponosen name." (vir: Žurnal24)
Komentarji:
 1. Anonimni pravi:
  25.11.15 ob 09.31

  Jackelina , si pridna, delovna, poštena imaš krasna sinova za kar si seveda ponosna na njih kot vsaka mama in tudi ona dva nate. ŽELIM, ti, da čimprej najdeš vredu službo in zaživiš srečno življenje med svojimi najdražjimi, ker si to zaslužiš, to si seveda lepo dokazala na kmetiji. Želim ti srečo bila si moj edini favorit za zmago a žal sreča je opoteča pa l. p. iz Mb.

 2. cvetača pravi:
  25.11.15 ob 17.19

  Je ženska še iz prejšnje generacije,kar mladi zdaj sploh ne poznajo.Čudno se jim zdi,da se je okvarjala s športom,čudno se jim zdi da je bila oficirka,da je agronom inženir,vse se jim zdi grozno. Poprijela za vsako delo,čeprav so govorili,da nič ne zna.Velikokrat dala nasvete,pa žal v prazno. Plus tega da je izobražena in naravno intiligentna jim je bila trn v peti. Živela sigurno v dobro situirani družini,saj oče je bil direktor,pa ni nikoli to na velik zvon obešala. Ti mladi pa samo računalnik in šminkerija pa pametni zelo.Žal Franc tudi zelo priden,a hoče z mladimi vštric,da bi prišel do zmage. Če bi bolj podpiral Jacqueline bi bila možnost,da se prav ona dva borita v finalu.

 3. anonimna pravi:
  25.11.15 ob 18.26

  Spoštovanje gospa, kritiziranje mljašljih sotekmovalcev jemljite z rezervo, ker v življenju niso imeli možnosti za toliko izkušenj in so se norčevali iz vas. Vse dobro Vam želim. Gledam vse posnetke in dobro ste se odrezali.

 4. Bernarda pravi:
  25.11.15 ob 19.12

  Tudi jaz sem bla na vaši strani. Pridna, preprosta, skromna - a izobražena. Veliko sreče vam želim, rada bi vas tudi spoznala osebno.

 5. pupa pravi:
  25.11.15 ob 20.29

  lepo ste se pokazali v Kmetiji ...vsaka čast!

 6. Anonimni pravi:
  26.11.15 ob 00.50

  Jacqueline je malce posebna ampak ful faca.

 7. fata pravi:
  26.11.15 ob 15.53

  Jaz sem mislila da bos zmagala Dominika je pa hinavka ona bi mogla iti namesto tebe

 8. slovenec pravi:
  29.11.15 ob 11.27

  vsaka ti čast, znaš se spoprijeti z življenjem in tudi boš premagala vse ovire, ne daj se, kar pa se franca tiče, je pa stari prdec domišljavi in hoče biti tak kot ti mladi pubeci, on pokaže točno tisto kar misli, da je ženska samo za šporhet in prati decu osrane cunje, niti kančka spoštovanja do ženskega spola, zato pa gre vštric z fakijem, nevem kje so tega vola našli

 9. ana pravi:
  29.11.15 ob 19.28

  Zaklin je pokazala da je enkratna zenska vsakem pomenu!nimam slabe besede za njo!tudi za ostale tekmovalce nimam nic slabega za povedat,to je sov-in se kdaj pa kdaj tudi njim zalomi pa pride do nesporazuma kreganja-pa tudi do rahlih zalivk!kaksen karakter pa ima kdo,to pa nebom komentirala,se najmanj posipala negativno energijo....vsakdo ve za sebe-dobro se z dobrim vrne-zmago privoscim francu,ali nikoti..tudi ostali trije so mi face!

 10. peter pravi:
  30.11.15 ob 08.25

  franc se pa naj oženi z decem, sajžensk sploh ne spoštuje, ka otroke mu je rodil dec, baraba pokvarjena, po njegovem jo ima samo za kuhat, prat, pucat, ko mu vstane pa še zafukat, prepotentnež naj se scima z fakirjem, pa bo

 11. nina pravi:
  30.11.15 ob 10.33

  prter,a nisi sel malo pre dalec z svojim komentarjem...kako se eni spuscate na zelo nizek nivo...ali pa imate tezave sami sabo!saj nemorem verjet zakaj kvak portal dovolji taksne zaljive komentarje..

 12. Lejla pravi:
  30.11.15 ob 22.29

  Žak Noris je prava faca, pridna je in delovna, tudi Franc dela, vendar s svojiM pokvarjenim jezikom vse izniči. Saj besed, ki pridejo iz njegovih ust na račun ženk spadajo prav v štalo k kravam in Pakotu, če sem jaz njegova žena, no ne bom povedala kaj bi z njim, ker NE BI BILA ŽENA TAGEKGA NEKULTURNEŽA!

 13. Ramon pravi:
  1.12.15 ob 16.48

  Kmetija že v osnovi ni pošteno vodena saj omogoča zmaho večjim in močnejšim in tistim, ki so prvi odšli iskat imuniteto in se norčujejo iz vsakega tako ali drugače v resnici in pa po naravi imajo pa svoj par za ograjo med LAMAMI saj jih nobena normalna ženska,ki , da kaj nase
  nebi hotela za partnerja , saj sta groza ta fakič in mat kurba . ko so delili
  kulturo sta sigurno bila prikrajšana za nekaj kar ima normalen človek.

 14. Lejla pravi:
  1.12.15 ob 18.41

  Roman, imaš prav, imuniteto je našel, " kako da kažem" ovaj..., mislim da bi lahko dali v slovenski šov vsaj "slovence, kako da kažem, na koncu pa vedite, da bo zmagal , na nepeoten način ovaj, kako da kaežem. Fakulja.

 15. Lejla pravi:
  1.12.15 ob 18.42

  Roman, imaš prav, imuniteto je našel, " kako da kažem" ovaj..., mislim da bi lahko dali v slovenski šov vsaj "slovence, kako da kažem, na koncu pa vedite, da bo zmagal , na nepošten način ovaj, kako da kažem. Fakuljo.

 16. ana pravi:
  1.12.15 ob 19.36

  No no lejla,to pa ni lepo-ne deli se norca iz ljudi!!kajti,ce komu kaj slabega privoscis-ti se lahko kar hitro vrne nazaj!pisete taksne zalitve,in to kaze na kulturo pozameznika.potem pa nekaj pisete za ice,in njim podobne!dajte no!pa ne zagovarjam fakija,in podobne njemu-ampak doloceni pa resno grete predalec z svojimi izjavami.

 17. ana pravi:
  1.12.15 ob 19.38

  to da faki ne govori slovensko me ne moti,saj so podnapisi-je pa res da pa bi se lahko naucil glede na to da je marusa slovenka...ne obsojam pa nobenega tekmovalca na kmetiji,to je le igra!

 18. Lejla pravi:
  5.12.15 ob 17.39

  Ana,ne delam se norca iz nikogar, če je Faki vedel, da gre v slovenski šov, potem bi mogel tudi tako govoriti. Ne želim nikomur slabo in se mi slabo tudi ne bo vrnilo, povem pa ti, kaj vidim, slabo si delajo tekmovalci sami, saj Faki je delal na tem, da bo CAR in da bo zmagovalec, vsem barva pamet, je političen, in če zmaga, verjemi mi, da se ne bo držal dogovoro, to bi se držal le Franc, čeprav je isto MONA, saj grdo govori o ženskah, pa tudi moškim zna glodati kosti. Da vidimo, kaj se bo izcimilo, Fakiju pa ne privoščim, da zmaga!

 19. Lejla pravi:
  7.12.15 ob 14.42

  Ana, res je vse to igra, ampak če se že greš igrat pred celo SLOVENIJO, POTEM SE IGRAJ TAKO, DA KO STOPIŠ IZ ŠOVA LAHKO GREŠ PO ULICI POKONČNO. MARSIKDO IZ TE KMETIJE SI LAHKO GLEDA PO NOSU, ALI PA OBRAZ ZAKRIVA ZA POŠTROM Luba Gela, kaj vse smo videli, hote ali ne. za zjokat.

 20. sara pravi:
  9.12.15 ob 20.21

  Najbolj zanimiva kmetija do sedaj, se res nasmejis, ceprav nisem pristas teh sovov. Veliko dejavnikov vpliva na obnasanje, najbolj me moti, da so imeli nekateri roke v zepih dominika, barbi....

 21. Anonimni pravi:
  13.12.15 ob 18.40

  Rada bi vašo telefonsko

 22. Anonimni pravi:
  13.12.15 ob 18.44

  sem vaša oboževalka in prosim tel. št.

 23. Anonimni pravi:
  13.12.15 ob 21.35

  dam si jo pel pa lučke ji dej gor

 24. slavica pravi:
  24.2.16 ob 19.02

  Samo za las ti je ušlo. Škoda, ker si si zaslužila! Ženske se pač moramo 2x bolj dokazati...