Kvak.com

Lili Žagar se ne vrača na Svet, menda je ni hotel ljubosumni Gregor Trebušak

torek, 4. maj 2010
Lili Žagar, Gregor Trebušak, Svet na Kanalu A, Marko Potrč, Bojan Traven, Uroš Slak
Lili Žagar je potrdila, da se v oddajo Svet na Kanalu A kljub povabilu vodilnih ne vrača, o razlogih pa ne želi govoriti. Se pa šušlja, da naj bi eden od razlogov bil prav novi urednik Gregor Trebušak, ki naj bi se počutil ogroženega, češ da bi ga Lili s svojo karizmo povsem zasenčila. Trebušak je bil druga violina že, ko je bil voditelj Marko Potrč, kasneje pa ko je Potrčevo mesto prevzel Uroš Slak. Sicer pa Trebušak nima prav sreče pri iskanju novih voditeljev - zavrnil ga je tudi Jani Muhič iz večernih 24ur. (vir: Nova)
Komentarji:
 1. Anonimni pravi:
  4.5.10 ob 16.48

  A to nej bi pomenil ljubosumni za vas? Dej 10x premislte predn napišete kakšn naslov, ne da je naslov ne vem kako napihnjen, kot je to pri medijih vedno in povsod.

 2. Anonimni pravi:
  5.5.10 ob 18.53

  Škoda! Vsaj ena dobra voditelca. Seveda se ima trebušak za obremenjevat. Kdo pa njega sploh pozna? Me zanima kaj bo zdej naredil s tem kar ima na razpolago: sebe in unidve nekarizmatični punci ki nista sposobni prebrat več kot to kaj sledi!!!

 3. Anonimni pravi:
  6.5.10 ob 12.04

  Če bi bil Gregor Trebušak res dober urednik potem bi razmišljal kaj bo dobro za oddajo. In dobro za oddajo bi bilo, da pride Lili nazaj. Ampak on raje sebe daje v ospredje. Potrjeno! Tudi na radiu Hit je bilo tako. Najprej on, potem pa dolgo več nihče...

 4. ludvig pravi:
  8.5.10 ob 12.54

  mi je vseeno za Lili,bo že našla kaj drugega,žal mi je za oddajo oz.poročila ki postajajo dolgočasna,ne najdejo več resnice med ljudmi kot so zdravniki,mafijci,prav čutiš vpliv politike od prejšnjega urednika,sploh pa ne bo več za gledat ko bo odšel Uroš Slak,ki se mi zdi zelo pravičen človek,medtem pa njegova druga polovica od 7uri,pa pravo nasprotje,ona pa je že preveč vsiljena in navidezno nasmejana.