Kvak.com

Je Omar Naber res pretepel svojega očeta?

torek, 11. maj 2010
Omar Naber
Omar Naber se je v zadnjem času bolj primoran ukvarjati s sodišči kot pa s svojo glasbeno kariero, iz česar so morda izšle tudi govorice, da se je fizično spravil na svojega očeta. Zgodilo naj bi se pred meseci v nekem ljubljanskem lokalu, šlo pa naj bi za prepir med Omarjem, njegovim bratom in junim očetom. Gostilničar je že hotel poklicati policijo, česar pa oče ni hotel, saj bi Omarja zaradi njegove pogojne kazni zaradi nasilništva lahko šel v zapor. A pevec pravi, da ni nič od tega res: "Kaj? To je zagotovo največja bučka, ki sem jo o sebi slišal v zadnjih petih letih. Nisem pretepel očeta ... Z očetom sploh nimava stikov, čeprav še vedno živi v istem naselju kot jaz. Občasno se srečava, samo smo brez stikov." Kdo naj bi torej širil take zlobne govorice? "Kaj takega bi si lahko izmislil samo moj oče. Je čuden, skrivnosten, sploh ga ne poznam. Lahko rečem, da si je model sposoben kaj takega izmisliti. Pa tudi če imam samo malo zdrave pameti, nisem tako 'prfuknjen', da bi šel svojega očeta tepst. On je mentalno nestabilen, zato tudi nimava stikov. " (vir: Nova)
Komentarji:
 1. nika pravi:
  11.5.10 ob 16.41

  Brigajte za za svoje probleme. TRLA BABA LAN DA JOJ PRODŽE DAN..

 2. opa pravi:
  11.5.10 ob 16.48

  jabolko ne pade daleč od hruške

 3. xy pravi:
  11.5.10 ob 18.06

  Glede na to, da je ves cas Londonu ... kako je utegnil pretepst fotra? Pa tut ni tok neumen, da bi kaj takega (ce ze) delal v javnosti!

 4. opa pravi:
  11.5.10 ob 19.21

  pol je pa z Londona javil, da ni kriv..... fotra pa tudi tam srečuje v soseščini... (?)

 5. RABELJ MOTHERFUCKER pravi:
  11.5.10 ob 20.39

  Će je res pretepel svojega je v mojih očeh pravi care

 6. opa pravi:
  11.5.10 ob 21.30

  rabelj, pol je pa še sreča, da si slep

 7. k. pravi:
  12.5.10 ob 13.08

  jih pa mamo vrednote pri nas, še očeta nekateri ne poznajo več, ni čudno da gre vse v k.

 8. zgled pravi:
  12.5.10 ob 13.35

  Takle driskač je zgled mladim. Televizijo mi plačujemo in finaciramo zato, da nam plasira take huligane ???

 9. suzi pravi:
  12.5.10 ob 14.36

  Ce otroci nimajo stikov s svojim ocetom, to ne pomeni, da je krivda na otrocih. Kaj pa veste kaj je v ozdju tega? Lahko da je tip nasilnez, pijanec, grobijan, je pretepal zeno in otroke ... ne rabi prehitro delat sklepe. Karkoli ze je na temu, to je stvar, ki jo je potrebno resevat v krogu druzine in ne skupaj s celo Slovenijo. Kdorkoli je ta podatek dal v javnost, mu je bil cilj samo, da pljuva po imenu Naberja in ne toliko ali je to res ali ne ... ce bi to osebo res skrbelo, bi se obrnila na za to ustanovljene institucije (policija, socialna, itd.), ne pa na trac novinarje.

 10. Miki pravi:
  15.5.10 ob 10.16

  Za nasilje ni opravičila in naši pevci in talenti imajo veliko težav s tem.odraščanje v razbitih družinah poraja potrebo po pomembnosti in če je ni dovolj se uporabi nasilje!Ta oče je menda zdravnik,naj me kdo popravi če ni res,zato je lahko nesramen in je zanemarjal otroke zaradi kariere,toda ga je potrebno zato pretepati.Ja jeza zaradi otroštva.Tudi v meni tli jeza zaradi zlorabe preživete v otroštvu,pa jeza na mamo,ker je to zatuškala in smo vse preklicali,toda živeti je potrebno naprej ne pa ustvarjati pevske kariere s grožnjami in si delati reklamo z nasiljem.Že tako drvimo nevem kam,pa še pobijamo se med seboj.Krasni smo

 11. martina pravi:
  7.1.11 ob 18.45

  ja res si tepil
  svojega očeta
  zakaj si
  to ni bilo lepo