Kvak.com

20. junija bo dobrodelni koncert za Šerbi!

sreda, 19. maj 2010
Šerbi, Barbara Šerbec Šerbi, Nuša Derenda, Rebeka Dremelj, Samuel Lucas, Pop Design, Vili Resnik, Manca Špik, Ivan Hudnik, Brigita Šuler, Ivo MOjzer, Edvin Flisar, Adi Smolar
V dveh tednih se je skupini v podporo Šerbi na Facebooku pridružilo že 20.000 ljudi - Barbara Šerbec Šerbi jim bo lahko kmalu tudi sama odgovorila, saj bo te dni dobila računalnik. 20 junija pa se bo na Snežnem stadionu pod Pohorjem zgodil dobrodelni koncert za priljubljeno nekdanjo pevko Agropopa - pripravljajo ga prostovoljci, ki so se združili pod imenom Media Voice, nastop pa so že potrdili Nuša Derenda, Rebeka Dremelj, Samuel Lucas, Pop Design, Vili Resnik, Manca Špik, Ivan Hudnik, Brigita Šuler, Ivo Mojzer, Edvin Flisar in Adi Smolar. (vir: Lady)
Komentarji:
 1. VOX pravi:
  21.5.10 ob 08.07

  dA VIDIMO, KOLEGE IZKAŽITE SE ESTRADNIKI....

 2. joca pravi:
  26.5.10 ob 12.39

  Kaj pa upokojenci, ko smo celo del. dobo pridno delali, pa smo na robu človeka vrednega življenje, kdo nam pomaga. Pa nismo v mladosti kaj zapravljali in veseljačili, tako kot je Šerbi. Kje je imela glavo prej!!! Jaz jo imam na mestu, pa hodim od RK do Karitasa po mleko in moko, da si spečem kruh. Kdo bo pa meni pomagal??????

 3. NADKA pravi:
  12.6.10 ob 00.56

  MA KAJ VAM UPOKOJENCEM MANJKA?NIČ!!!STE SE VPRAŠALI KAKO ŽIVIJO MLADE DRUŽINE KI NIMA NOBEN SLUŽBE IN ŽIVIJO V PODNAJEMNIŠKEM STANOVANJU?

 4. pupa pravi:
  26.3.11 ob 21.42

  Takrat ko jim je šlo dobro, je lih tolk zaslužila kot ostali, če ne več. Torej???Za svoje napake sam odgovarjaš. Je treba dat kaj nase in zase, ne sam vase.