Kvak.com

Je Aneta Salihovič noseča?

torek, 1. junij 2010
Aneta Salihovič, Aleksander Ferk, Kmetija slavnih
Slovensko estrado je preplavil pravi baby boom, trendu pa naj bi se pridružila tudi Aneta Salihovič. Lepotička naj bi bila v tretjem mesecu, otrok pa naj bi bil skrbno načrtovan - njen partner je mariborski podjetnik Aleksander Ferk. Zvezdnica Kmetije slavnih novice zaenkrat še ne želi potrditi: "Ko bo čas, bodo za to izvedeli vsi." (vir: Nova)
Komentarji:
 1. mto pravi:
  1.6.10 ob 22.04

  Kje maš pamet, punca?

 2. miha pravi:
  2.6.10 ob 06.42

  to je sreča.in jaz ji tudi želim.

 3. maja pravi:
  2.6.10 ob 08.16

  katastrofa, tam jamra, da nima dovolj denarja za svojega sinka, zdaj pa spet noseča oz. bo bogatega partnerja zadržala z otrokom

 4. Anonimni pravi:
  2.6.10 ob 10.30

  waw meni se to zdi super :)
  Bo saj njen sinek dobil bratca al sestrico

 5. LILI pravi:
  3.6.10 ob 17.03

  KAKŠNA ZVEZDNICA, LEPO VAS PROSIM NE SE HECAT. SICER V SLOVENIJI JE LAHKO VSAKA KUHARCA LEPOTICA, MANEKENKA, PEVKA TV. VODITELJCA ITD.... BRUKA.

 6. NIKA pravi:
  4.6.10 ob 15.33

  V NOVI JE PISALO DA SI NOSEČA

 7. -a- pravi:
  22.6.10 ob 23.41

  Super, Zakaj pri hudiču se ne morete veseliti za nekoga da je srečen,noseč ali nenoseč ..Ne briga vas nesreča kaj vas ima za motit sreča? Hvala bogu če sta srečna, zaljubljena. Vse tiste ki vas tuja sreča moti .... Zamislite se in nehajte biti škodoželjni , vse se obrne nazaj..Lili,,,te moti če je v Sloveniji vsak lahko vse? Pa daj še ti nekaj naredi PA TE BO NEHALO MOTITI. al pa se skrivaj v kotu in jamraj . Hm pa ne vem če bi ti pasalo ker bi te mi sedaj po zobeh vlačili, zelo bi ti pasalo...Rina...te boli če se vsak drugač piše? hm, hudič je ko se vsi iz ene hiše isto pišejo ša še vedno ni sreče...kajti po tvoje sodeč isti priimek je sveta vladar in brez tega ni nič. Maja ful mi je všeč da si njena najboljša prijateljica da veš kakšno je njeno finančno stanje in kako bogat je njen partner in kaj je razlog zanositve...HM, ce bi imela nebogatega BI JO PO ZOBEH VLAČILI KAKO JE NEUMNA, ČE BI OTROKA NE OBDRŽALA KAKŠNA MATI JE DA ŠE VERJETNO TEGA SINA NI HOTELA, ČE BI BILA SAMSKA DA JE TAK NIHČE NOČE...kako super da obstajajo ljudje ki so javnosti znani da jih lahko glodamo in hranimo naš ego a ne...
  Vsak je svoje sreče kovač in če se počuti srečno kot je JI PRIVOŠČIMO TAKO KOT BI SEBI ....

 8. čokolada pravi:
  27.6.10 ob 05.08

  hm... butasta baba našla butastega deda... zdaj je že noseča... kot v mehiški nadeljevanki...

 9. Anonimni pravi:
  23.2.11 ob 08.52

  kakakakakakaka

 10. Jani pravi:
  15.10.11 ob 01.52

  Salihovičko se kar precej bivši partnerji pretepali in odganjali. Seveda sponzork nihče ne trpi, navedena pa je prau to.