Kvak.com

Lucienne Lončina slečena za Playboy?

torek, 8. junij 2010
Lucienne Lončina, Playboy, Slovenija ima talent, Me & You, Clea & Kim
Lucienne Lončina so si zaželeli (delno) slečeno pri Playboyu, a je glasbenica ponudbo gladko zavrnila: "V časi si štejem, da so mi pri 44 letih ponudili takšno fotografiranje, ampak vedno sem nastopala za bolj elitni sloj ljudi in poslovneže, tako da mislim, da to res ni primerno zame. Mogoče kdaj pozneje." Lucienne in njen soprog Milan pa sta nekoč nastopala s skupino Me & You, igrali pa so predvsem v tujini, na Norveškem, v Nemčiji, Švici, Avstriji in Italiji. Z glasbo pa se ukvarja tudi Luciennina hčerka Kim, ki je del dueta Clea & Kim. (vir: Nova)
Komentarji:
 1. franci pravi:
  11.6.10 ob 12.01

  Vsaka čast ji, je vsaj normalna, ni tetovirana, ne vzbuja pozornosti, razen... s svojim lepim glasom in Klavirjem. Upam, do jo bom kdaj slišal v živo. Čestitam.

 2. tashy pravi:
  20.6.10 ob 10.14

  zlo lep glas imaš pa zelo lepo igraš na klavir....upam da te bomo še kdaj videli..... nič se ne sekiraj da se ti eni norčujejo da ne znaš slovensko ... me zanima kako bi oni govorili če bi prišli iz druge države.......... zlo si dobra

 3. mitja pravi:
  8.7.10 ob 15.26

  zelo imaš lep glas in lepo igraš na klavir in zelo si lepe postave upam da te bom k daj videl v živo točno tako nena se sekiraj za druge da ne znaš slovensko bi vprašal jas druge me zanima kako bi drugi govorili res si lepe postave ko sem te gledal po televiziji se mi je kr dvigno ko sem te vido

 4. s52id pravi:
  23.9.10 ob 08.01

  Mitja, a se ne bi ti vpisal na en tečaj slovenskega pravopisa? Bi ti precej koristil :-)

  Sicer pa Lucienne osebno poznam in ker sem sam glasbenik, lahko le potrdim, da je Lucienne izjemna glasbenica! Ima ogromno znanja in občutka, njeni domišljeni akordi z bas linijo, kažejo na visoko mero talenta ter dela, ki je potreben, da prideš na tak nivo. Skratka, Lučka, odlična si in komaj čakam, da spet igram s tabo!