Kvak.com

Nadija Bičkova: plesalka ljubimka s Petrom Klincem, soplesalec Miha Vodičar pa še vedno upa na njeno vrnitev

petek, 11. junij 2010
Nadija Bičkova, Peter Klinc, Miha Vodičar, Zvezde plešejo, Spet doma
Nad ljubezensko afero Nadija Bičkova - Peter Klinc so bili na začetku vsi presenečeni iz večih razlogov: zanj se je govorilo, da je tako ali tako gej, ona in njen uradni soplesalec Miha Vodičar pa naj bi bila par še vedno tudi zasebno. A kemija med ukrajinsko plesalko in najlepšim Slovencem leta 2009 je bila očitna in tako kot že nekaj poročenih oz. vezanih zvezdnikov in plesalcev (npr. Oriana Girotto in Andrej Novotny, Peter Poles in Tina Jarc Šifrar) sta tudi onadva začela afero pri nastopanju v rubriki Zvezde plešejo v oddaji Spet doma. Miha in Nadija sta zaradi sodelovanja v oddaji tudi resno zanemarila svojo plesno kariero, saj sta izpuščala tekmo za tekmo. Bičkova, odkar je s Klincem, tudi neprestano zamuja na treninge, medtem ko Miha še vedno upa, da se bo vrnila k njemu in ji na treninge prinaša torbo z opranimi športnimi oblačili. (vir: paradaplesa.si)
Komentarji:
 1. karin. pravi:
  13.6.10 ob 19.11

  Očitno spet fovšarija gori.Podlost pa taka.Očitno kdor to svinjarijo stresa na Petra bi rad da bi ga dobil v rit od kakega ritnpikarja ha,ha.Ko vas bom odkrila boste spoznali kakšn junak ste.

 2. Anonimni pravi:
  16.6.10 ob 16.58

  No, saj vemo, kako je z Ukrajinkami!

 3. Bruno-Prlek pravi:
  8.7.10 ob 14.22

  Nekateri pač opletate kar povprek. A nima vsakdo pravico, da si izbere ljubezen po svoji želji in potrebi? Zakaj udruhate po Ukrajinkah na splošno? Mislite, da so vse slabe? Pojdite v Ukrajino za kak mesec, pa boste spoznali, da v doma niti ni tako slabo. Čvek pač ostane čvek ...