Kvak.com

Brane Kastelic - zaradi govoric o aferi z Metko Albreht počilo v njegovem zakonu!

torek, 29. junij 2010
Brane Kastelic, Metka Albreht
Novinar Brane Kastelic in njegova Nevenka sta poročena že 35 let, odkar pa je on žirant na Slovenija ima talent, pa je v zakonu prvič počilo. Razlog je bila bivša misica in sedanja stilistka na Pop TV, Metka Albreht, oziroma govorice, da naj bi se Brane in Metka zapletla v vročo afero. Branetova soproga ob tem ni ostala ravnodušna: "Govorice o zvezi med Metko in mojim možem so me seveda prizadele. Res sem se nameravala vsaj za nekaj tednov umakniti. Vendar sem se premislila in zdaj je pri nas doma vse v najlepšem redu. Najina ljubezen ni nič manjša, kot je bila." Tudi Brane pravi, da sta z Metko - tudi ona ima partnerja in otroka - postala le dobra prijatelja, glede svoje Neve pa pravi: "Žena Nevenka je bila, je in bo ljubezen mojega življenja, ki mi je podarila tri čudovite otroke. Nič in nihče ne more ogroziti najine ljubezni in najinega zakona." (vir: Nova)
Komentarji:
 1. mamca pravi:
  29.6.10 ob 16.43

  Brane ti si zakon,še naprej ljubi svojo Nevo in svoje otroke!!!

 2. Vse je v redu pravi:
  29.6.10 ob 17.09

  Valjda, da jim verjamemo. Če pa ne bi bilo vse v redu, bi nam pa to tudi takoj po pravici povedali, a ne? Kar na kozlanje mi gre, ko se spomnim intervjujev z Einsiedlerco v letih 2006-2009 in njene "idealne" družine in "idelanega" moža. In tisto medijsko laganje že potem, ko so njenega dedca dobili s spuščenimi hlačami... Seveda vam verjamemo, da je vse v redu....

 3. 88 pravi:
  29.6.10 ob 19.02

  ja itak

 4. mike pravi:
  29.6.10 ob 20.06

  ne glede na to al jo je al ni to kuro metkasto, ki misli da je stilistka,.... kdo pa so sploh mediji, da se vtikajo v zakon. Vse to je stvar treh ljudi, najmanj pa cajtngom, ki itak vsakmu pripisujejo prevare, lepe naslove npr.lepotička itd,...

 5. Taya pravi:
  29.6.10 ob 22.52

  Brane ti si zakon. Kar tako naprej.

 6. nada pravi:
  30.6.10 ob 09.22

  Ne vem, če nisem vsakič, ko smo gledali doma talente naglas pohvalila Braneta, češ on je pa taprav mož, saj je svoji ženi že toliko let zvest, kljub njegovi krasni, tudi strastni, energiji, ki še kako privlači nasprotni spol.
  Ja res ne bi bilo lepo, da se sedaj izneveri in pokvari
  to dobro mnenje, zato mu želim, da ostane tako!

 7. neni pravi:
  1.7.10 ob 08.50

  Brane je privlačen moški, zato ni nič čudnega, da ga ženske obletavajo. Malo adrenalina ne škodi, vseeno pa mu želim, da ga ne zanese predaleč. Najbrž si ga njegova Nevenka zasluži.

 8. brigita pravi:
  1.7.10 ob 21.50

  Privlačen moški kot je Brane, mora imeti tudi
  razumevajočo ženo, kar je sedaj tudi dokazala.
  To je lahko vzor slovenskim parom. Bravo za oba. Pa zdravja vama in vašim otrokom, drugo pa pride samo....

 9. Biba pravi:
  13.7.10 ob 18.02

  Brane, jst bi te tut probala...;-)

 10. Anika pravi:
  9.8.10 ob 18.48

  Pravijo tako, če ga druge nočejo, ga tudi jaz nočem,toda druge ga hočejo, torej?