Kvak.com

Brane Kastelic - njegova žena se zaradi nezvestobe ne bi ločila

ponedeljek, 5. julij 2010
Brane Kastelic, Metka Albreht, Nevenka Kastelic
Brane Kastelic in žena Nevenka se spopadata z govoricami, da je on tekom snemanja Slovenija ima talent njo varal - druga ženska naj bi bila stilistka Metka Albreht. Kljub temu, da se je Neva že skoraj odločila za ločene počitnice, pa je sedaj menda vse v najlepšem redu. Nevenka, ki je z Branetom že celih 35 let, celo pravi: "Menim, da skok čez plot ni dovolj tehten razlog za ločitev, ne glede na to kdo skače." (vir: Story)
Komentarji:
 1. ------------ pravi:
  5.7.10 ob 12.04

  Pametna žena. Samo s potrpežljivostjo dosežeš dolgotrajen staž. Mislim, potrpežljivost na govorice, ki so lahko takšne ali drugačne.

 2. puky pravi:
  5.7.10 ob 12.38

  saj je že navajena, en skok gor ali dol

 3. Ajda pravi:
  6.7.10 ob 07.38

  Mislim, da kjer je ogenj je tudi dim. Kako in kaj vesta onadva sama. Ne obsojajte ga. Saj ne veste kakšen dogovor imata med seboj.

 4. mike pravi:
  6.7.10 ob 13.35

  no mediji tud pišejo da je čepinka pevka, pa la taya lepotička,... tko da to kar rumeni tisk napiše ni nujno res a ne. Se pa drugače ne čudim, da so mu pripisal afero, ker pač dobr zgleda. čeprav z albrehtco? dejte no,.... kastelic je ful šarmant, ona pa nevem, ji manjka vsega. Je pač ena bivša misica, ki ma nič ni ona. bi mu prej bol lahk pripisal kako bolj erotično in sexipilno bejbo. Tko da vrjamem da se žena ne sekira.

 5. nina pravi:
  11.7.10 ob 16.38

  ima se za naj fanta ali priletnika,to je zato ker je v medijih,se mi zdi samovešč ampak na političen način samovešč,ni naraven.

 6. bingbong pravi:
  2.9.10 ob 19.36

  kaj pa je samovešč - al misliš samovšečen?