Kvak.com

Katarina Kresal skuša nabirati politične točke, medtem pa policija nima za menjavo žarnice?

sreda, 18. avgust 2010
Katarina Kresal, Irma Pavlinič Krebs, Miro Senica
Požar report poroča, da je bilo pismo o zmanjševanju plač policistom, kar naj bi ogrozilo varnost v državi, ki ga je Katarina Kresal pompozno pisala ministrici za javno upravo Irmi Pavlinič Krebs, le "piarovski fake". Medtem ko so mediji novico ekskluzivno pograbili, pa očitno nihče ni preveril, da je šlo za mesec in pol staro pismo, na katerega je Krebsova notranji ministrici tudi že davno odgovorila. Šlo naj bi le za nabiranje političnih točk Kresalove pred policijsko stavko, pa tudi nabiranje minusov Krebsovi, ki je trenutno ena od najbolj priljubljenih političnih obrazov v Sloveniji (Kresalova je medtem že izpadla iz dvajseterice). Medtem pa anonimni viri trdijo, da je policija praktično bankrotirana, češ da nimajo niti za menjavo žarnic več: "... policijska vozila čakajo po več tednov na registracijo - podaljšanje tehničnega, saj nimajo denarja niti za marice in interventna vozila. Ni denarja niti za zamenjavo brisalcev, zamenjavo žarnic ali popravilo lučk ali siren.  ... Policija nima niti denarja za vzdrževanje motornih koles (zlizane gume, obrabljene zavorne obloge) - žalost je takšna, da niti dva deci olja za servo ali za zavorno olje ne premorejo. Popravila na servisih BMW in Honda so ustavljena, naročilnice preklicane saj ni denarja ... " Obenem pa anonimnim piscem ni jasno, od kod javno razkazovani razkoš Kresalove: " ... njihova ministrica prejema plačo, ki je manjša od predsednika vlade (ki jamra, da ne more preživeti s plačo). Kljub temu pa ministrici uspe iz svojega žepa pokrivati stroške varnostnikov na njenih oddihih, plačevati njihove malice v ASu, se obleči v najnovejše modne trende, imeti drag nakit  kljub njenim parim letom delovne dobe na nepomembnem delovnem mestu. KK ne more meti privarčevanega denarja iz preteklosti, saj je bila kot vodja pravne pisarne (njenega partnerja Mira Senice; op.p.) deležna minimalne plače, po prispevkih sodeč …" " (vir: pozareport.si)
Komentarji:
 1. :D pravi:
  18.8.10 ob 14.49

  ja bravo končno ste ugotovil da krade ko sraka (pa ko njena mama).

 2. Katka pravi:
  18.8.10 ob 14.52

  Ne vem zakaj se tako spotikajo ob KK.Prav iščejo napake.Bi pa rada vedela kako popolni so ostali politiki,ki prekrivo na način,da podtaknejo drugim.
  Mislim,da KK mnogi zavidajo ker je bila pridna študentka ima vplivnega moža,je pametna pa izredno lepa.Ja no take je treba uničit ane slovenci-primitivni..

 3. vlado pravi:
  18.8.10 ob 14.55

  :D ja prosim te kako pa veste vse to dragi D,da mama krade?Saj glavno,da ste vi pošteni še nič slabega naredili,pa še nič šole spacali!

 4. vesna pravi:
  18.8.10 ob 15.14

  Katka, malo prevec si ponosna na KK!:) Nima moza, le "full srckanega" partnerja. Unicuje pa se sama, saj pocne kar sama zeli!

 5. Anonimni pravi:
  18.8.10 ob 15.22

  Ja če bi fovšija gorela, bi pa res zgorel cel svet a ne Slovenceljni?

 6. Katka pravi:
  18.8.10 ob 15.23

  Vesna to je njeno privat življenje,jaz je ne obsojam.Lahko pa recem,da v Sloveniji nekateri res samo spletkarijo in šimfajo ljudi.Sam veš lepota je pa res najmanj če moški nima pameti.Kaj ti pomaga če je lep???No zdaj sem pa res zašla..

 7. Katka pravi:
  18.8.10 ob 15.24

  Anonimni se popolnoma strinjam s tabo!!

 8. vesna pravi:
  18.8.10 ob 15.57

  Anonimni: Žal... nimam razloga za fovšijo! Beseda "Slovenceljni" pa odraža tudi tebe, razen, če nisi naše gore list!
  Katka: Ja, povsod je preveč ljudi, ki spletkarijo, šimfajo in delajo slabo... Razlikujeva se le v tem, da mogoče sediva na nasprotnih bregovih in "ti ljudje" za najine poglede niso isti. Lepota pa... ja... ni vse!

 9. Ajda pravi:
  18.8.10 ob 20.02

  Kaj pa je lepota? Veliko je lepih deklet v naši lepi Sloveniji, samo ozreti se je treba malo okoli sebe. Če bi imele denar tako,kot ga ima KK bi bile tudi elegantne. Kar pa žal ne zmoremo vse. So tudi druge stvari, ki jih moraš imeti. Meni ona ni prav nič lepa. Sory.

 10. Jani pravi:
  18.8.10 ob 21.21

  Zdaj imam pa tega preseravanja s strani KK d o s t i - nabira politične točke ZA SEBE - naj se poglobi raje v normalne delovne ljudi - "in policija je bankrotirala" - naj tukaj nekaj pametnega naredi !!!
  Kam plove Slovenija ? Če si preberemo zgornji članek smo lahko vsi normalno misleči zgroženi!

 11. Voranc pravi:
  19.8.10 ob 13.48

  Slovenija tone pa ne zaradi gos.Katarine,roko na srce ljudje fovšija vas daje vse,ki kritizirate.No če ona ni lepa pol pa res ne vem katera je.Draga Ajda saj ni poanta v lepoti-pamet je na prvem mestu,verjemi,da jo drugače nebi izvolili.
  Ja Vesna fovšija gori..

 12. kkk pravi:
  19.8.10 ob 14.08

  Katarina kresal lepa??? Ups! Le poglejte njene hladne oči, usta v prisiljenem krču, puste puste lase, ničemur podobne... Fuj baba! In ne govorit da ne krade, ja krade in še kaj hujšega je, glede na to, da je z partnerjem, ki tako skriva da je homoseksualec zaradi denarja in moči. Torej je tudi neke vrste pro.......

 13. Brrr pravi:
  19.8.10 ob 15.35

  Se strinjam z zgornjim komentarjem, Kresalka je neprivlačna, hladna, možat obraz, strog pogled, tanka usta, narejen govor, antipatičen glas, lasje pa kot slama, redki in prav nič ji ne pašejo dolgi. Tudi hojo ima nemogočo, karakter pa kot njena kradljiva mati. In potem se skriva za svojim partnerjem! Zakaj ne priznata, da sta oba istospolno usmerjena!

 14. Jao pravi:
  20.8.10 ob 11.55

  Ker tako sodite boste sami sojeni,kod da bi bila ženska na ocenjevanju.Saj ni problem v njej,kkk in Brrr videz,pamet...........Kaj vama je????Ko bosta pa žensko osebno spoznala pa ..............Ne morš tko no.Bolani ste stopite do prve ordinacije boste sli na kakšen pogovor!

 15. kr'en pravi:
  20.8.10 ob 18.52

  Jao, kaj sekiraš ljudi, ki povejo svoje mnenje? In potem jih pošiljaš v ordinacije na zdravljenje! Jaz se z njima strinjam. Če povprečen in delaven človek, ki dela komaj za preživetje, vidi kako ljudje kot recimo Kresalka "grabijo življenje" s prepolno žlico, oz. zajemalko, na račun "malih ljudi" nam gre vsem normalnim državljanom zelo "na jetra".
  Na takih položajih morajo biti pošteni, delavni ljudje - ne pa igralci.
  In, ko sem še to prebral kaj Kresalka počne s slovensko policijo, je KK še dodatno pokazala, kako je me brigajo normalni državljani Slovenije - samo elita jo zanima. Za kozlat!!!!

 16. Jao pravi:
  23.8.10 ob 14.16

  Ja in kdo to dopušča?Saj ženska ni nič kriva.Pa poglejmo nazaj kaj se je dogajalo,ko še gos.Katarine ni bilo na sceni.Grabijo pa vsi na podel način ravno toliko kot jim je dopuščeno.Kdo je kriv,da se slovenci prodajamo,vse bo šlo za kar so se naši predniki borili!!

 17. Anonimni pravi:
  23.8.10 ob 17.34

  Vsi bodo kmalu "posnemali" Senaderja! Kradejo že...Pobegnili pa še bodo!!!!

 18. K'ren pravi:
  23.8.10 ob 19.21

  ja prav imaš - Sanader ima zbirke najdražjih ur - Kresalka pa zbirko najdražjih uhanov - pa so si res podobni !!!!

 19. kr ena pravi:
  27.8.10 ob 20.49

  Dokler nima zbirko najlepših moških je še v redu.

 20. nar,,,,,, pravi:
  29.9.10 ob 14.43

  ko si enkrat na položaju moraš prvo sebi vrečo napolnit ko je vreča prazna moraš začet krast ko pa tudi to poide pa objaviš bankrot to se je sedaj zgodilo v naši državi