Kvak.com

Nataša Dobelšek: manekenka po številnih življenjskih preizkušnjah prejela še en hud udarec

ponedeljek, 30. avgust 2010
Nataša Dobelšek
Javnost je pred kratkim izvedela, da je bila znana manekenka Nataša Dobelšek v zadnjih letih deležna precej življenjskih preizkušenj: po smrti mame je kmalu umrl še njen zaročenec, zaradi strahu pred rakom pa se je pred kratkim odločila tudi za odstranitev in rekonstrukcijo dojk. A tu se žal zanjo ni končalo: v ljubezni je znova doživela veliko razočaranje. "Svojega partnerja mora ženska hvaliti, tudi če ni vse popolno, in mu stati ob strani. Seveda bi pričakovali tudi nasprotno. A 11 mesecev psihičnega in verbalnega maltretiranja in nenehnega oproščanja je bilo zelo napornih, in to kljub ljubezni, ki je bila vsaj z moje strani neizmerna in brezpogojna. Kaj vse sva dala skozi … pa sem mu stala stoično ob strani ... Nekdanja žena ga je kazensko ovajala, zaradi nje je bil v priporu, na koncu pa mi ravno v zvezi z njo vrže polena pod noge. Zaradi ženske, zaradi katere se mu vsi smejijo, ker ga je v zakonu konstantno varala! Verjela sem mu, da krivda ni bila na njegovi strani, a danes vidim, da ni tako nedolžen in da je očitno tudi kriv marsičesa." (vir: Story)
Komentarji:
 1. xy pravi:
  30.8.10 ob 18.52

  Sorry, ampak če je komu kaj jasno o čem ta "članek" govori, naj se prosim lepo javi!

 2. Mycka pravi:
  30.8.10 ob 20.31

  In kdo je ta njen ah in oh partner, ki mu je tako stoično stala ob strani, ko ga je bivša žena taaakooo grdo maltretirala? Nikad čula za njega. Te raznorazne misice, estradnice se konstantno limajo na neke psihote, ki jim stojijo stoično ob strani, dokler še njih ene "parkrat ne pregarbajo". Sicer pa kateri približno normalen dedec bo pobrau tele sponzoruše, ki so šle skozi sito in rešeto.

 3. xx pravi:
  30.8.10 ob 23.02

  Meni se pa zdi da se vsaj 50% žensk lima na ene debile in ne sam misice... :s

 4. Jani pravi:
  31.8.10 ob 00.26

  Jaz tudi ne vem kdo je ta Nataša, niti ne razumem članka ... O čem in o kom se govori?
  xy ! meni tudi ni jasno zakaj se tukaj gre !!!!

 5. mike pravi:
  4.9.10 ob 19.40

  no mislim da je tole razočaranje z moškim bilo pred diagnozo. Poleg tega pa nevem zakaj pišete o tem, ker ni prva ne zadnja,ki je naletela na kretena in to ni treba na dolgo in široko razglablat. Pa iz naftalina ste jo potegnal. eh ,....dolg cajt