Kvak.com

Manekenka Nataša Dobelšek priznava, da je poskusila tudi droge

torek, 7. september 2010
Nataša Dobelšek
Že nekoliko iz naftalina potegnjena manekenka Nataša Dobelšek se je v zadnjem času v medijih pojavljala zaradi tragičnih zgodb o smrti njene mame in zaročenca, kmalu jo čaka odstranitev in rekonstrukcija dojk, z grenkim priokusom pa je končala tudi zvezo s partnerjem. V intervjuju je Nataša sedaj priznala, da je kot mladenka eksperimentirala tudi z drogami: "Seveda sem jo poskusila – kot mlada punca, pa sem si rekla: nikoli več. Pri tem je tudi ostalo. Večina ljudi je poskusila, čeprav to redko kdo prizna. Dajte jih na test, droga ostane dolgo v telesu, pa boste videli, koliko odvisnikov hodi okoli nas. Zame so uživalci droge slabiči. Videla sem, kaj nastane iz ljudi, ki uživajo drogo in sem res a priori proti! " (vir: Nova)
Komentarji:
 1. mike pravi:
  7.9.10 ob 18.22

  dejte iz naftalina ste jo potegnal. Žalostno edino to, da zarad njene bolezni. ker prej zelooo doooolgoooo nihče ni pisal o njej.

 2. Mycka pravi:
  7.9.10 ob 19.58

  Kako je z njo sem prebrala v zadnjih "Novicah" (št. 39, september 2010 ), ki jih izdaja Europa Donna, združenje bolnic, ki so prebolele raka na dojki. Tam je lepo povedala, da ona nima raka, ima pa velike možnosti, da za njim zboli, ker ima okvarjen gen BRCA1. In je v njeni družini ta rak zelo prisoten. Na preventivno opercijo dojk in rekonstrukcijo le teh bo šla naslednje leto.
  Kaj hočem povedati? Če upreblja medije za ozaveščanje ostalih žensk ji to štejem v pozitivno, če pa to izkorišča za lastno promocijo je pa to......ne bom povedala do konca.

 3. Ana pravi:
  8.9.10 ob 10.19

  Pa kdo je ta ženska,da se piše o njej???