Kvak.com

Supermodel Slovenije: "Koga bom zdaj za joške šlatala", jokala Teja ob Majinem odhodu

ponedeljek, 20. september 2010
Med snemanjem šova Supermodel Slovenije so se med nekaterimi dekleti očitno stkale tesne vezi. Zelo tesne vezi. Teja Stražišar je namreč takole odreagirala na odhod Maje Triler: "Počutim se res slabo. Zelo jo bom pogrešala ... Pogrešala bom najine trenutke na terasici zvečer, pa vsakič, ko me je objela za lahko noč, mi dala ljubčka ... Najbolj bom pogrešala Majine joške, zato ker so tako dobre. Vse imajo majhne in jih ne bom mogla šlatati, bi bilo isto, kot če bi svoje šlatala." (vir: supermodel.si) Okeeeeej ...
Komentarji:
 1. Anonimni pravi:
  20.9.10 ob 07.25

  so se mal mečkale punce v mrzlih dneh:)

 2. Anonimni pravi:
  20.9.10 ob 14.52

  fak te tamale so vsak let bolj prizadete

 3. Anonimni pravi:
  20.9.10 ob 20.28

  prizadete haha

 4. Hidro pravi:
  21.9.10 ob 05.11

  Benti, greš v Hoferja, pa vidiš stokrat boljše mačke.

 5. mačka pravi:
  22.9.10 ob 14.08

  pa kje so vse te punce pobrali? ena je puklasta, ena ima čeljust potegnjeno ven, ena se obnaša kot krava, in preklinja kot piršnpinter, od vseh sta mogoče dve, ki bi še kaj bile za pogledati, oziroma bi nekaj bilo iz njih. ampak te so že odšle. žirija bi se raje potrudila, da bi iz njih naredila nekaj .tale mislim da je anja se drži tako puklasto kot bi njivo plela. še stare ženičke se držijo bolj ravno. ne pomaga da jih uštimajo z zobotrebci, prlečke so prlečke.

 6. Ana pravi:
  23.9.10 ob 11.33

  Če je bila Maja Triler v vrsti za Supermodel, grbi šla tja lahko vsaka, še tako "hecna" Slovenka. Saj se sploh obnašat ne zna! Pa NIČ na njej ni takega, da bi bilo vredno ogleda. zastavlja se mi všprašanje, kje so vse te punce dobili!!?? Halo! Za kakšne traparije zapravljamo v Sloveniji denar!

 7. Jani pravi:
  27.9.10 ob 14.35

  Pa kaj je s to Tejo? Kakšne debilne izjave, kar za joške je šlatala Majo?
  Po ogledu celotnega videa bi rekel, da sta obe lezbijki.
  To, da je Maja izpadla ni nič čudno, saj morajo biti supermodelke SUHE!