Kvak.com

Maja Keuc: nehala skrivati fanta!

četrtek, 3. marec 2011
Maja Keuc, Anže Zalar, Maestro
Maja Keuc pogosto pravi, da želi govoriti le o svoji glasbi, a je naposled le nehala skrivati svojega novega fanta - Anže Zalar (sin ministra Zalarja, sicer pa član skupine Maestro) sicer ni plesal pri njeni zmagovalni pesmi, a je menda vseeno pozitivno vplival nanjo, pravi 19-letnica: "Mislim, da zelo! Včasih sem kar preveč pozitivna in umirjena, zato sem že kar malo začudena nad sabo. Naj ljudje govorijo, kar hočejo, ljubezni si ne izbereš, ampak sama pride k tebi. Meni se je to zgodilo, ko sem najmanj pričakovala. Srečna sem in to je pomembno. Bom pa v javnosti vedno poudarjala pomen glasbe, ne pa osebnega življenja." (vir: Lea)
Komentarji:
 1. jojprejoj pravi:
  3.3.11 ob 07.54

  da ni prehitro začela uživati v "medijski moči". Šele začela, že pokazala tangice, zamenjala dolgoletnega fanta - za "zvezdnika" seveda... samo čakamo lahko kdaj se bo javno "skurbala"...

 2. Andy pravi:
  3.3.11 ob 09.33

  jojprejoj - vse kar lahko rečem na to je : joj

  Bravo Maja , nobenega ne zanima kaj imaš ti v zasebnem življenju in kaj počneš.
  Važna je samo glasba in nič drugega.

 3. Ludvika pravi:
  3.3.11 ob 09.40

  če bi vedeli kakšen kreten je bil Majin prejšnji fant in kako ljubosumno je ravnal z njo, bi govorili drugače

 4. Ludvik pravi:
  3.3.11 ob 12.10

  ne vemo... povej...

 5. RABELJ pravi:
  3.3.11 ob 12.43

  Valda ker ma novi fant več keša in je prepoznaven ga ima rajši kot pa prejšnjega fanta, ki je pač ni mogel vzdrževat. Babe pohlepne

 6. nn pravi:
  3.3.11 ob 14.20

  tud men ni ta Maja prav nič všeč.Bejba visoko leti a naj pazi,da ne bo nizko padla.

 7. Anonimni pravi:
  3.3.11 ob 14.25

  Ma dej RABELJ ne nakladaj.A zdej so pa vse pohlepne-saj ni nek bogataš ampak samo sin ministra.JA kako se reče pa tisti punci,ki ima navadnega delavca iz delavske družine-a ga ma ona tudi zato ker je reven-a je pohlepna na revščino al kaj?

 8. Tine pravi:
  3.3.11 ob 21.00

  Jaz ji želim srečo tako na Eurosongu, kot tudi v privatnem življenju, vendar če ima namen delati veliko kariero, bo pravi čudež, če bo Anže ostal njen življenjski sopotnik, saj bo v svoji karieri spoznala še veliko ljudi. Vemo pa vsi, kako se ljudje spremenijo, ko enkrat zaslovijo.

  Jaz nje osebno ne poznam in ne morem oceniti, kakšno dekle je privat, vendar pa že ta poteza, da je ravno pred kratkim zamenjala fanta, kaže na to, da na nek način star fant ni bil več dovolj dober. Človek pač nehote zraste. Tudi drugi okoli njega ga ponesejo in lahko celo nagovarjajo, ja, zdaj, ko si pa tako kul in fancy, pa si moraš omisliti tudi medijsko bolj zanimivega fanta. There is no business like showbusiness. Hote ali nehote človeka spremeni.

 9. šizo pravi:
  4.3.11 ob 08.39

  res je tine ... sem videl da je fredi miler že gleda za angelino...

 10. titan1 pravi:
  4.3.11 ob 09.03

  Maja bo na svoji poti srečala še veliko zanimivih ljudi, zato me ne bi čudilo, če tudi ta zveza ne bo dolga. Punca ima glas, ki ga ne pozabiš pa še lepa in pametna je. Kaj bi si še lahko človek želel? Maja kakorkoli že bi, vso srečo ti želimo

 11. ema pravi:
  4.3.11 ob 09.29

  že na talentih je bla arogantna, ni čudno, da ji "navaden" fant kmalu ni zadostoval. tud tegale zalarčka ima za reklamo, boste videli kako se bo "ljubezen" razblinila in potem bo imela spet novega....

 12. Anonimni pravi:
  4.3.11 ob 09.57

  Ma se ji vidi d hitro noge razširi

 13. Anonimni pravi:
  4.3.11 ob 10.04

  on ma vec kesa?????prvo ni on minister al karkoli,je sin od ministra!!!!!!!!!!!!foušija prokleta slovenska

 14. Anonimni pravi:
  4.3.11 ob 10.25

  zakaj si pa ne bi vzel, ce mu maja da. nič novega, ze prej je bila taka.

 15. Andy pravi:
  4.3.11 ob 23.35

  @anonimni - in kje ti tu vidiš fouvšijo ... če je pa že foušija je pa človeška foušija , saj nismo mi edini na svetu :D

 16. .Girl. pravi:
  6.3.11 ob 19.51

  sej nč ne rečm; maja ma uredu glas (čeprou poje napou čez nos) nej bo dobra ne eurosongu pa to,.. sam se tu men zdi d da res hit noge narazn.. tut u enih revijah- že od nazaj, je kazal kako mini kiklo je mela d se ji je USE vidl,.. in so pisal d komi čakajo še na kej več xD Uglaunm... men ona ni uredu, preveč je važna, slava jo bo uničla še bol!!!

 17. đđđez pravi:
  7.3.11 ob 13.11

  Vsi ste vsi eni bogi Slovenčeki, ki ste tak hudo faušni in obremenjeni z vsemi drugimi da to ni res. Noben SPLOH ne pozna Maje in vas kurc briga kaj se z njo dogaja. Mediji pač vse napihnejo in objavijo!

  ona je super punca, čudovita, pravzaprav in bi se lahko marsikatera zgledovala po njej!

  Anže pa je tudi super dečko, ki živi čisto normalno.

  Če bo zveza trajala ali ne nihče ne ve, ste pa lahko vsi pametni kolikor hočete... Mogoče vam nebi škodilo, če bi se enkrat za spremembo obremenjevali s sabo!

 18. Rokson pravi:
  7.3.11 ob 13.13

  đđđez, bravo!

  In seveda, nihče ne pomisli na to, da je punca stara 19 let, odlično se sooča s pritiskom medijem, še zmeraj je ostala skromna in prijazna, dela svojo avtorsko glasbo, je neverjetno talentirana in sposobna ter ji je v slabem letu uspelo VEČ kot pa mariskateremu glasbeniku na naši sceni.

  Itak, vsi se počutijo ogroženi, ker je res SVEŽINA in predvsem NORMALNA punca!

 19. anja11 pravi:
  7.3.11 ob 13.17

  Ona je ena izmed najbolj pristnih in zrelih oseb. Biti tako trden in samostojen pri teh letih, ter tako dobro prenašati vse te pritiske bolanega folka in medijev je samo za čestitati!

  Bravo Maja!

  Kar se pa tiče osebnega življenja, pa je pač naneslo, da sta z Anžetom skupaj in slučajno res nista najbolj nezanimiv par v Sloveniji. Logično so mediji to pohrustali, verjamem pa da Maji ne Anžetu to ne godi in je že večrat pokazala, da ji je v tem svetu pomembna izključno glasba.
 20. maryko pravi:
  7.3.11 ob 13.33

  Ja, slovenska zavist že dela na polno! Kaj ko bi najprej vsak pometel pred svojim pragom,Maja je odlična pevka, Anže odličen plesalec, stara sta 20 let, zakaj da ne bi smela biti zajubljena!? Jaz jima želim srečno v ljubezni, glasbeno plesni! Fovšijo pa na smetišnico pa v kontejner, kamor sodi!

 21. bananakivi pravi:
  7.3.11 ob 16.04

  men je ta ženska tok antipatična! sploh je nemorm gledat, kaj šele poslušat ko govori (sploh s totim štajerskim naglasom čuj!) ;@

 22. viola pravi:
  8.3.11 ob 19.24

  A se samo meni zdi, da ima Maja neke težave z glasom, ker POJE ČEZ NOS !!!! no, mogoče ima težave s sinusi??
  Veza z Anžetom, pa to je njuna stvar, samo meni ne delujeta, da pašeta skupaj, ker Maja izgleda zelo starejša za 19. letnico in njena postava ne deluje za 19.letno punco. Če ima že zdaj težave z debelostjo, kakšna bo šele pri 30???

 23. joj viola pravi:
  12.3.11 ob 20.03

  viola, a teb se zdi maja keuc debela? Pa kaj je z vami folk??? BOLANO!
  A bi mogla bit anoreksična al kaj?
  Ta baba je tok sexy, da konec, nehite srat

 24. andrej pravi:
  17.3.11 ob 13.23

  daj no da si neuš kaj naredla nea bodi prevzetna ker si prav fina deklina pa še lepa

 25. someone pravi:
  15.4.11 ob 21.27

  Viola, pa ti si res prtegnena :P