Kvak.com

Na zdravje! ostaja na nacionalki

četrtek, 26. maj 2011
Na zdravje!, Boštjan Romih, Jasna Kuljaj, Jože Potrebuješ, Vanja Vardjan
Kljub govoricam, da se oddaja Na zdravje! z letošnjo sezono neizbežno poslavlja, je prišla novica, da jo bodo na nacionalki obdržali, pravi producent Jože Potrebuješ: "Zgodil se je premik, in sicer mislim, da se je na stran naše oddaje postavil urednik razvedrilnega programa Vanja Vardjan, ki se je začel z mano pogovarjati tudi o vsebini. Na moje veliko veselje je postal sprejemljiv tudi voditeljski par Jasna in Boštjan. Je pa tudi res, da se stvari na televiziji spreminjajo iz tedna v teden." (vir: Nova)
Komentarji:
 1. Franci brez balance pravi:
  26.5.11 ob 06.41

  Goveja muzika, goveja oddaja. Oddaja za preproste ljudi.

 2. Scallop pravi:
  26.5.11 ob 12.32

  Če bi Jasno skinli bi pa to mogoče še dejansko kdo gladal...sicer bi pa itak lahko celo nacionalko skinli ker itak ni neke posebne koristi od nje...

 3. Anonimni pravi:
  26.5.11 ob 12.54

  Franci - mislim, da si en prfuknjen žabar...

 4. Striček Cviček pravi:
  26.5.11 ob 12.55

  Najmanj tisoč voluharjev na nacionalki se zažira v vaš žep, kje pa je še vse ostalo (železnica, direkcije, agencije, tovšakove, dimčeve, ...). Konec je, ne bomo se več pobral. Ko parazit preveč preraste drevo se začne ta sušiti, parazit pa se preplazi na drugega. Zlepa ne bo šlo, potoučt bo treba to zalego.

 5. antikamaj pravi:
  26.5.11 ob 13.01

  Franci brez balance:
  v osnovi se popolnoma strinjam s tabo, vendar pa mislim da je to oddaja eksplicitno za polpismene kmetauzerje!
  namreč, tudi sam se imam za preprostega človeka, pa se mi kljub temu gnusi ta vsiljena goveja kmetauzerska muzika ;)

  tale jože potrebuješ, ki je nagnojil slovensko glasbeno sceno in jo žal še aktivno gnoji z to govejo muziko bi bil verjetno pripravljen še slovensko himno kontaminirat s to svinjarijo.

  upam da bo vsaj vanja vardjan pokazal malo nivoja in s t.i. 'pogovorom o vsebini' omejil tega potrebuješa oziroma ukinil v prime-time-u z nacionalke to govedino za vselej

  glede voditeljskega para pa zaenkrat samo to; 'kad se seljak pogospodi...' valja pa za oba

 6. Cinik pravi:
  26.5.11 ob 23.18

  Oddaja na nivoju otrok v vrtcu, debilni humor, goveja muzika, gosti - ki se jih samo pokaže, vpraša "kako ste, kako pa doma" in to je to. Poskusite si predstavljati, da bi to oddajo odkupila in prevedla kakšna tuja TV (npr. v Italiji, Avstriji, na Hrvaškem) - kdo tam gledal takšno sranje?

 7. prfuknjeni žabar pravi:
  27.5.11 ob 06.31

  Narodno zabavna glasba zastruplja slovenski narod.
  Škoda, pa imamo eno najlepših ljudskih glasb na svetu. Ampak primitivci in snovalci oddaje Na zdravje razlike med obema zvrstema glasbe ne poznajo.

 8. Manca pravi:
  27.5.11 ob 11.24

  Zelo me veseli, da oddaja ostaja na tv Slovenija, ker dobre Slovenke glazbe ni nikoli preveč. v oddajo povabit še več mladih ansamblov z dobrim petjem in to je to.

 9. Tina pravi:
  28.5.11 ob 09.56

  Jasna je poden, Boštjan pa je zelo v redu, samo to me moti, da je tako nizko padu, da se propagira pri tistih iskreni.net.

 10. Jagodaa :* pravi:
  28.5.11 ob 19.45

  Kko loh govorite da je ta oddaja bv p neki...alpa kr točn veste kaj spršujejo goste..phaah..js to gledam usak petek in to,Cinik,kar si ti napisu NI RES! vi ste zastrupljeni,slovenci smo slovenci in nekaterim je ta glasba ušeč!

 11. antikamay pravi:
  29.5.11 ob 18.06

  @Jagodaa :*
  1. kar piše Cinik, JE RES! dodal pa bi le še to, da se nazadnjaštva ne odkupuje ;)
  2. a tebi se zdi normalno, da ker je samo nekaterim (npr. Tebi) oz. neki manjšini všeč ta gnojšnica, jo moramo vsi ostali prenašat vedno in povsod.
  se strinjam, slovenci smo slovenci, ampak
  zastrašujoče pa je, da ta perverzna marketinška strategija izdelovalcev harmonik v Sloveniji žigosa slovenstvo z nazadnjaško kmetavzersko govejo muziko, ki pa nima blage zveze s slovenstvom.
  za dobiček so očitno pripravljeni narediti čisto vse

 12. Jagodaa:* pravi:
  29.5.11 ob 19.10

  Lej vlik slovenceu ns posluša to glasbo..in nuben se ne odkupuje al krkol,ampak nm je ušeč ta glasba! nwm,u čem je fora,da mate to glasbo za kmečko??o.O
  pa tko lajk 1radio mamo u slo k predvaja sam slovensko glasbo (veseljak),ostalo je pa sam delno alpa sploh ne predvajajo!
  Kaj jamrate,da jo MORTE poslušat;folk..NI VM JE TREBA;ČE VM NE PAŠE! tko zgleda,da se vi neki silte in pol kritizirate;enostauno skenslite an?!!

 13. roberto pravi:
  30.5.11 ob 20.40

  Jagodaa,
  Vse je dobro, konzumirati je pa treba zmerno.

 14. Jože Petrič pravi:
  6.7.11 ob 01.08

  Rad imam to oddajo. Take voditeljice še nismo imeli in kadar jo gledam sem vesel.