Kvak.com

Princ Albert - v Sloveniji žural na stroške davkoplačevalcev?

petek, 1. julij 2011
Princ Albert, Marko Kryžanowski, Miša Molk, Petra Majdič, Ota Roš, Alenka Godec, Urška Alič Flajnik, Petar Radovič, Lucienne Lončina, Jan Plestenjak, Patrick Vlačič
Princ Albert, ki se te dni ženi s Charlene Wittstock, je imel fantovščino v portoroški Alayi. Obisk so organizirali in spremljali v kabinetu predsednika Türka, torej je šlo za državniški obisk na stroške davkoplačevalcev. Na svečani večerji v GH Bernardin ga je poleg slovenskega predsednika  pozdravilo nekaj 'skrbno' izbranih medijskih obrazov, med drugim Miša Molk, Petra Majdič, Ota Roš, Alenka Godec, Urška Alič Flajnik, Petar Radovič, Lucienne Lončina, Jan Plestenjak in Patrick Vlačič. Štiridnevnega slavja v Monaku, ki bo stalo vrtoglavih 65 milijonov $, se bo sicer udeležil le Marko Kryžanowski, sicer bivši šef Petrola. (vir: Nova, pozareport.si)
Komentarji:
 1. maja pravi:
  1.7.11 ob 21.30

  Vrniiiiiiiiiiiiiiiiiii denar !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

 2. Anonimni pravi:
  1.7.11 ob 21.40

  alayaaaaaaaaaaaa!

 3. 22 pravi:
  2.7.11 ob 00.28

  to je pa res zalostno,in potem povabijo ta kvazi slovenski VIP,

 4. NADA pravi:
  2.7.11 ob 11.01

  JA, SAJ, POŽRLI BODO TO DRŽAVO, NE NEHA SE IN NE NEHA.....

 5. obalna CIA pravi:
  2.7.11 ob 11.42

  Hehehe, mi z obale vemo o vsem precej več, kot pa so o tem poročali mediji. naprimer tudi to, da se je vesela družba princa Alberta in njegovih varnostnikov, skupaj s Plestenjakom, Vlačičem in izbranimi lepotičkami iz Alaye diskretno umaknila v Strunjan k Plestenjaku, kjer je bila precej drugačna zabava vse do zgodnjih jutranjih ur ;)

 6. drsnik pravi:
  2.7.11 ob 16.26

  Ta naš v.i.p. je čisto na Albertovem nivoju. Med bedakom z veliko in malo denarja ni razlike.

 7. ok pravi:
  2.7.11 ob 22.47

  Razumem ženske, princ, žur itd. Ne razumem pa, zakaj bi nekdo imel fantovščino 1. v drugi državi 2. z ljudmi, ki jih niti pozna ne in so vsi, s slovenskimi vipovci vred, kot zabava z escort službo. A to je zdaj en nov turistični paket, da pri rezervaciji dopusta dobiš zraven še lokalnega politika? No, to vsaj pojasni pojavljanje politikov v turističnem spotu. :)

 8. Osramočen pravi:
  3.7.11 ob 15.14

  Da neka Cerkev požegna zakon enemu staremu kurbirju z izvenzakonskim otrokom in 20 let mlajšo keš-p.ičko, ki v življenju ni zaslužil niti 1 centa, temveč je vse podedoval - je svetovni škandal že sam po sebi. Da dežela Slovenceljnov temu kretenu nameni še zabavo na davkoplačevalske stroške , je pa škandal na kvadrat. SRAMOTA! SRAMOTA!

 9. roberto pravi:
  3.7.11 ob 16.06

  Zdej pa vidite,da je naš predsednik ena velika baraba,ki na naš račun futra še take lenuhe.Upam,da čimprej Janša pride na oblast,da bo že enkrat opravil iz Rdečkarjem. Takšnega predsednika si Slovenija ne za služi.

 10. Anonimni pravi:
  5.7.11 ob 14.38

  evo tule mate tisti ko ste volil türka -.-