Kvak.com

Maja Keuc - postala muhasta in zvezdniška?

sreda, 13. julij 2011
Maja Keuc, Misija Evrovizija, Slovenija ima talent
Je Maji Keuc slava stopila v glavo? Takega mnenja so mnogi novinarji, ki jo vedno težje pripravijo do kakšne izjave, ko pa jih sedmi sili le nakloni, pa so te kratke in odrezave. Prijatelji so 19-letni pevki dobronamerno omenili, da za uspeh potrebuje tudi medije, a so naleteli na gluha ušesa. (vir: Lea)
Komentarji:
 1. Ivo pravi:
  13.7.11 ob 10.49

  Saj je že od samega začetka delovala vzvišeno, sedaj pe je to dejansko prišlo navzven, kajti dolgo se ne moreš pretvarjati.

 2. Dej ivo pravi:
  13.7.11 ob 10.57

  Vrš se v kanto. Kaj pa je muhasto in zvezdniško? A to da noče nastopati na vsaki pasji procesiji? Al to da ne spusti vse iz rok, da nekemu bedastemu novinarju proda neko zgodbo?


 3. negativc pravi:
  13.7.11 ob 11.01

  zvezda je to je dejstvo in temu primerno se pač obnaša

 4. bla bla pravi:
  13.7.11 ob 11.08

  V Sloveniji je pametno bit selektiven pri podajanju izjav za različne medije in različnim "novinarjem". Večina ti jih lahko prej uniči kot pa obogati kariero. Nobena resna pevka, niti na začetku kariere, ne potrebuje tabloida, ki ga bolj zanima kakšne tangice nosi kot pa kaj dejansko ustvarja.

 5. Marko pravi:
  13.7.11 ob 12.09

  Maja, prav ti dam. Odjebe naj ta novinarska mrhovinad.

 6. gps pravi:
  13.7.11 ob 12.13

  Striček Cviček kje mi hodiš veš pogrešam tvoj najbolj realni in korektni komentar.

 7. 007 pravi:
  13.7.11 ob 12.52

  Maja Keuc > Chuck Norris > Mr Bean > Jaz > Vsi ostali > Novinarji

 8. claudio pravi:
  13.7.11 ob 13.08

  Slovenski novinarji postavljajo najbolj bedasta vprašanja...umetnika sprašujejo o vsem drugem samo o njegovem umetniškem delu ne...kaj ste jedli?..kam greste na počitnice?...kakšnji so občutki? in podobne oslarije...Maja čist prav imaš da si skromna pri odgovorih ko te pa intervjuvajo sami nesposobniki.

 9. Roger Moore pravi:
  13.7.11 ob 13.09

  Maja je zakon, vse ima prav, vse dela prav. Takšna lepotica lahko vedno zavrne vsakega novinarja.

 10. ŽABAR pravi:
  13.7.11 ob 13.27

  Pa kva vam ni jasn? Mi v Ljubljani smo tako ponosni nanjo, se vidi da prihaja s Štajerske:) Maja rad te imam in sem na tvoji strani!!!

 11. Ninja pravi:
  13.7.11 ob 13.50

  No končno....maske so padle...dolgo se ni mogla skrivat...že od vsega začetka je bila važna in vzvišena...res ima dober vokal in tudi na videz je ok...le-to pa vedno ni dovolj

 12. nini pravi:
  13.7.11 ob 14.17

  vsak estradnik ima pravica reči novinarju ne, od njegove kulture pa je odvisno, na kakšen način bo to storil. očitno je maja še premlada in premalo izkušena, da bi to znala. pa saj jo bodo leta "izkusila" :)

 13. Manica pravi:
  13.7.11 ob 15.11

  Maja ima krasen vokal, poleg tega se navkljub svoji mladosti točno zaveda, kaj želi. Da pa svoje intime ne razkriva po vseh medijih, to še ne pomeni, da je prevzetna.Konec koncev ima prav. Maja ne potrebuje takšne promocije, promovira se z svojo nadarjenostjo in svojim prečudovitim glasom.

 14. komentarčič pravi:
  13.7.11 ob 16.26

  Za dobrim konjem se vedno kadi.

 15. lola pravi:
  13.7.11 ob 21.28

  Joj novinarji ... Itak v Sloveniji nimajo nič pametnega predvsem pa nič pozitivnega napisat. zakaj bi jih potem potreboval, če pišejo negativno. saj imajo dvolj Čepink, Zanelic, Osenarc, groharc .. ki nimajo znanja o petju, pa rabijo ves rument tisk da vsaj nekaj prodajo. Maja ima čisto prav , zakaj pa bi morala vse deliti z javnosztjo, ki itak vse obrne v škodoželjnost

 16. Anonimni pravi:
  14.7.11 ob 12.11

  No, če so jo že dvakrat ujeli kako kaže gate, pa svoje intime že ne skriva tako zelo!;);) Novinarji velikokrat sprašujejo brezvezne stvari in se obnašajo kot mrhovinarji... ampak... ne glede na to, je Maja s svojim obnašanjem, s tonom in vsebino svojih odgovorov že zdavnaj pokazala, da je (pre)polna sama sebe!!!

 17. MARMOR pravi:
  14.7.11 ob 12.20

  POPOLNOMA SE STRINJAM Z OSTALIMI, KI PRAVIJO, DA JE MAJA PREVZVIŠENA IN PREVZETNA. NE GLEDE NA TO, KAJ JE DOSEGLA NA SLOVENIJA IMA TALENT IN EVROVIZIJI 2011, JE TO KAR DELA NEDOPUSTNO.

 18. Vaka vaka pravi:
  14.7.11 ob 13.22

  Marmor!
  kaj pa počne takšnega? Bi pa res želel to slišati iz tvojih dobro obveščenih krogov. Nedopustno je tvoje obnašanje - človeka ki ga verjetno sploh ne poznaš javno blatiš. To je res otročje lahko. Stopi na oder pred polno dvorano in poj, govori v angleščini pred 50 novinarji - zmoreš. Na srečo Maja ZMORE. Glede na rezultate v enem letu, počne to kar počne, očitno preveč dobro za nekatere. Pa zakaj se sploh ukvarjate z Majo? Saj ni čudežno dekle - tudi ona ima svoje slabosti.

 19. vojna zvezd :) pravi:
  14.7.11 ob 18.20

  Saj to ni nič novega, da se na vsaki slovenski pasji procesiji, na kateri nastopa kakšna popularna pevka, cvet slovenskih pro in amaterskih fotografov postavi pod oder in meri direkt pod minico. Pa skrij potem svojo intimo, če jo moreš! :)
  Razumem, da tabloidi z veseljem objavljajo takšne fotke, da prodajo tistih svojih bednih par deset izvodov več. Naj se pa potem ob taki mrhovinarski etiki ne čudijo, če nekatere slovenske pevke, igralke itd. apriori ne dajejo več nobenih izjav za njihove bedne edicije. Je to mar njihova dolžnost? NI. In potem ti naši tabloidi upalijo medijsko vojno proti takšnim posameznikom. Ker kaj drugega na Adria Media itak ne znajo kot svoje preživetje kovat na tem, da drugim uničujejo življenje. Bedno. Upam, da se bodo naši estradniki nekega dne zbrihtali in se organizirali in množično ignorirali določene tabloide. Pa naj potem objavljajo samo še namontirane paparazzi fotke Sanjice in njej podobnih samopromotork, če bo kdo sploh še hotel to brat in kupovat.Pa kot da je folk čisto skregan z zdravo pametjo in kot da recimo nihče ne bo opazil, če bo v eni trgovini potekal celi photo session, potem bodo pa objavili fotko, češ, kako je naključni kupec naključno pofotkal našo estradnico med preoblačenjem v garderobi. In podobni crap, ki smo ga počasi že siti.
  Zato vsa podpora Maji. Da bi le še kdo imel jajca in ji sledil.

 20. sezam pravi:
  15.7.11 ob 09.08

  vaka vaka, zakaj bi nekdo od nas stopil na oder pred ljudi in zakaj bi kdo od nas odgovarjal magar tisočim novinarjem?? sama je izbrala to pot, ko je nastopila na sit!! tam nastopijo ljudje željni slave in to je to!!! ...in roko na srce, angleščino obvladajo otroci pri štirinajstih!

 21. Haha pravi:
  15.7.11 ob 11.26

  Na SIT nastopajo oz. naj bi prvenstveno ljudje, ki IMAJO TALENT. Tisti, željni zgolj slave pa se podajo na Kmetijo slavnih.Predlagam, da se revije kot je Lea, Nova itd. ukvarjajo s tistimi s Kmetije, tiste s talentom pa prepustijo novinarjem, ki imajo mal več talenta za ta posel. :)
  Pa lahko se vsi postavite na trepalnice, mene noben ne bo prepričal, da je interes javnosti or whatever, da je treba objavljat slike gat nekoga, ki nastopi na SIT ali kako drugače postane javen. To je samo interes kapitala. Ki ima lahko tudi bumerang efekt.

 22. MIHA pravi:
  15.7.11 ob 18.18

  JA SEZAM MALO SI POBRKLAV SIT IN KMETIJO.Je precejšna razlika.

 23. BIbi pravi:
  15.7.11 ob 19.35

  vsa golazen je vredu od nine osenar do ansamblov. Nič ne rečem čez nikogar. Ampak ko dobimo nekaj dobrega in končno najdemo talenta. je pa ravno ta najbolj vzvišen!? HALO!!!!! Talent ma in lepa je in to je vse KA BI ŠE RADI. PONOSNI SMO LAHKO DA MAMO VSAJ ENO VREDNO PEVKO KI SE LAHKO PRIMERJA Z MARSIKOM.

 24. tia pravi:
  16.7.11 ob 14.23

  hahahaha, jokajo rumenčki, jokajo. Kar naj! Maja za svoj uspeh ne potrebuje kanarčkov in njihovih puhlic! Blond itelegenca večine tule je res zavidanja vredna. Svoje k svojemu, a ne!

 25. maja23 pravi:
  1.8.11 ob 17.39

  maja keuc mi gre spunega na živce se samo afna pa misli da je najlepša pa da vse zna. ful se pači ....................... nimam več besed za njo sam stari pregovor pravi GDO VISOKA LETA NISKO PADNEEEEEEEEEEEE

 26. ana pravi:
  3.8.11 ob 14.37

  ji je slava stopla v glavo no saj jaz tako mislim :))))

 27. nivazn pravi:
  16.11.11 ob 01.21

  se vidi da ji je malce stopila v glavo slava no...to usak rece...Tose je recmo biu miljonkrat boljs pevc ne samo pop ampak tut operni igral 5 instrumentovv koncal glasbeno akademijo(operno petje) pa bila tako BLAZNO SKROMEN in vedno je vsem novinarjem odgovoril in to je tudi sam izjavil da se trudi odgovorit....dam njega samo za primer!!! Torej bi morala ona biti veliko bolj skrozmna pa ni....

 28. .,. pravi:
  16.11.11 ob 01.22

  Aja pa se biu je znan po celi bivsi Jugi in drugod:) Tose mislim....pa 1000000krat bolj skromen.....tko da je tesko rect da ni vzvisena ko jo primerjas z nekom takim kot je naprimer on....