Kvak.com

Ana Tavčar: bo poroka sponzorska?

ponedeljek, 29. avgust 2011
Ana Tavčar, Igor Pirkovič
Ana Tavčar in Igor Pirkovič, ki bosta to soboto stopila pred oltar, sta se menda odločila, da bosta stroške poroke skušala pokriti s sponzorji - eden izmed teh je tudi Zlatarna Celje, ki je bodočima zakoncema priskrbela poročna prstana. Toliko bolj nenavadno je torej, da je TV voditeljica Tavčarjeva še pred dnevi govorila o tem, kako cena prstanov pri izboru ni igrala nikakršne vloge - verjetno res ne, če je bilo vse skupaj zastonj. Medtem pa poslanec Zmago Jelinčič ponavlja zgodbo, da je bila 26-letna Ana še pred kratkim tik pred poroko s Srečkom Prijateljem: "Ni res, kar zdaj govori Ana Tavčar, da sta s Srečkom šla samo dvakrat na kavo in naredila tudi intervju. Res sta se nameravala poročiti, njuno poroko je očitno preprečila aretacija in zaprtje Srečka Prijatelja. Zelo dobro vem, da jo je Srečko vozil k njemu domov, v hišo na Orleku, predstavil jo je svoji ženi Aleksandri in ji povedal, da se bo ločil in poročil s Tavčarjevo. Peljal jo je tudi v Berlin, kjer sta se zabavala deset dni." (vir: Nova), pozareport.si)
Komentarji:
 1. Neža pravi:
  29.8.11 ob 15.39

  Ana, ne obremenjujte se z izjavami nevoščljivih Slovencev...Uživajte v pripravah na poroko!
  Važna je sedanjost, ne pa preteklost!!!!

 2. cic-mic pravi:
  29.8.11 ob 17.47

  Ubogi Igor,le kaj vse boš še izvedel o tvoji bodoči nevesti????Pa dober tek.

 3. stane pravi:
  29.8.11 ob 18.59

  Komu vse je dala jo da tako radi povzdigujete koga so namočili s poroko,kdo misli da je lepa ,in pa še ku vprašanj prosim

 4. onna pravi:
  29.8.11 ob 21.12

  tale ana je najbolj antipatična voditeljica ever. Ima komaj 26 let zgleda pa za vsaj 10 let več, Katja Tratnik -druga voditeljica jutranjega programa je 10x boljša od nje, po videzu in kot osebnost. Ana je očitno od nekdaj iskala bolj premožne partnerje in tudi v službi na tak način napredovala. Iznajdljiva punca vendar nizka v očeh drugih.

 5. Striček Cviček pravi:
  30.8.11 ob 09.08

  Ni mi jasno, zakaj ni vzela za moža zapornika Srečka, he he

 6. franci pravi:
  30.8.11 ob 11.20

  to so bile samo testne vožje...

 7. no ja pravi:
  30.8.11 ob 13.40

  Pa kaj bi Jelinčič zdaj sploh rad dokazal? Kaj ga briga s kom se bo bejba zdaj poročila in zakaj! Saj za njega smo tudi vseskozi mislili, da se bo poročil s Polonco Dobrajc, pa nič iz tega. Si je rajši omisli l mlajšo. lol
  Ja hvala bogu, da je Tavčarjevo srečala pamet in se ne ukvarja več s poročenim luzerjem v zaporu. Marsikatera gre z glavo skozi zid in ostane v takšnih primerih smao večna ljubica z uničenim lajfom.

 8. Striček Cviček pravi:
  30.8.11 ob 15.07

  Primera Prijatelj in Thaller sta vrh ledene gore in samo dokazujeta, kako se normalno posluje na nivoju parlamenta. Ta tamala pa trži tisto, kar pač ima, to je depilirano frfo, he he

 9. xy pravi:
  30.8.11 ob 15.15

  Kako pa Jelinčič ve, da je Kolega svojo ljubico predstavil ženi kot bodočo ženo? Halo??? Pa kako lahko ve kaj sta delala kjerkoli že? A je bil zraven al kaj???

 10. krasica pravi:
  31.8.11 ob 21.50

  Kazen mora priti! In Pirkija je hvalabogu doletela...

 11. lucky pravi:
  1.9.11 ob 13.59

  sponzor za sponzorušo:)

 12. anonimna pravi:
  1.9.11 ob 20.47

  hehehe, točno to Striček Cviček! deluje hudo preračunljiva punca.

 13. nekdo pravi:
  6.9.11 ob 11.13

  ni bolj samovešče napovedovalke,tako da deluje antipatično,takoj ko začne dirigirati z rokami moramo ugasniti tv,je res z svojo sodelavko Anjo najbolj antipatična zaradi oholosti in dirigiranja z rokami,imaš občutek da to dela namerno.Naj se poroči,želim ji vse lepo,z ekrana pa naj gre dirigirat v otroški vrtec,otroci bodo to radi gledali.