Kvak.com

Jure Zdovc

petek, 7. marec 2014

Jure Zdovc: Hannah Mancini spregovorila o svojih davčnih dolgovih

Hannah Mancini,Nina Pušlar,Jure Zdovc
Potem ko se je Nina Pušlar nemudoma odzvala na poročanje medijev, da je med davčnimi dolžniki in razkrila da gre za drugo žensko, ki nosi njeno ime, se je odzvala tudi Hannah Mancini, ki se je prav tako našla na famoznem seznamu. Lanskoletna evrovizijska predstavnica je povedala: "Presenečena sem bila nad poročanjem medijev, ki so objavili nepreverjene podatke, a imam mirno vest, saj se zavedam, da sem vedno vse plačala in da ne dolgujem nobenih davkov. Želim si, da bi mediji bolje preverjali informacije pred objavo in da s tem ne bi napeljevali javnosti do negativnih sklepov. Upam, da si ne želim preveč." (vir: Planet Siol) Več
sreda, 5. marec 2014

Jure Zdovc: Nina Pušlar zanikala, da dolguje Dursu

Nina Pušlar,Hannah Mancini,Jure Zdovc
Potem ko je davčna uprava objavila seznam davčnih dolžnikov, so novinarji objavili najbolj zanimiva imena s seznama, med njimi pa so se znašli tudi glasbeniki in športniki - Jure Zdovc, Hannah Mancini in Nina Pušlar. A slednja je medijem preko Facebooka takoj sporočila, da nikomur ni nič dolžna.

Dragi moji,


verjetno vas je kar nekaj videlo včerajšnje objave na nekaterih portalih kjer je ob velikih davčnih dolžnikih omenjeno tudi moje ime. Da te takšna stvar potre, verjetno ni potrebno posebej razlagati... Po neprespani noči sem zjutraj šla v raziskavo na DURS in s prijaznim osebjem smo hitro prišli do bistva. To bistvo bi morali novinarji, ki pišejo o tako občutljivi tematiki, po mojem mnenju preverjati PRED objavami. Namreč - nisem EDINA v Sloveniji s tem imenom in priimkom, sem pa edina z določeno davčno številko, datumom rojstva in krajem bivanja, kot je navedeno na vseh dokumentih, ki jih DURS objavi.


Upam, da sem v bodoče mogoče komu primer, da je določene stvari pred objavami bolje vsaj dvakrat preveriti...


Hvala, ker ste z mano in lep dan vsem *


(vir: Planet Siol, Facebook) Več