Kvak.com

Maja Založnik

sobota, 7. februar 2015

Maja Založnik zapušča Slovenijo!

Maja Založnik,Slovenija ima talent,The Voice of Germany
Maja Založnik se je po uspešnem nastopu v talent šovu The Voice of Germany odločila, da znova zapusti Slovenijo. Nadebudna pevka je namreč dobila ponudbo, da dva meseca nastopa na nemški križarski Aida. Ker se da s takšnimi nastopi dobro zaslužiti, je sprejela: "Čez dan raziskuješ tuja mesta, hodiš naokoli, zvečer pa delaš tisto, kar najraje delaš." (vir: Žurnal24 Več
sobota, 22. november 2014

Maja Založnik žal izpadla iz The Voice of Germany

Maja Založnik,Slovenija ima talent,The Voice of Germany
Maja Založnik je žal izpadla v šovu The Voice of Germany, vendar je s svojim mentorjem Samujem Haberjem, ostala v stikih. Samuju je bilo menda zelo žal, da Maja ni šla v naslednji krog, stike pa sedaj vzdržujeta preko elektronske pošte. Maja se je sicer odločila, da sedaj gradi kariero in daje ljubezensko življenje na stran, priznava pa, da se je marsikateri moški ustraši. (vir: zurnal24.si) Več
petek, 7. november 2014

Maja Založnik še naprej 'raztura' na nemškem The Voice!

Maja Založnik,Slovenija ima talent
Maja Založnik, ki v slovenskih talent šovih nikoli ni prišla daleč, v tujini žanje uspehe. Pevka se je namreč v nemškem šovu The Voice prebila v naslednji krog, saj je v tako imenovanem ringu premagala sotekmovalko Floriano Imeri. Z mentorjem Samujem Haberjem in še osmimi drugimi tekmovalci se bo sedaj odpravila v Helsinke, kjer se bodo razporedili v skupine po tri, iz vsake pa bo Samu izbral po enega, ki bo tekmoval v oddajah v živo, ki se začno konec novembra. (vir: 24ur.com)
Kliknite tukaj za ogled videa.
sobota, 25. oktober 2014

Maja Zaloznik: Slovenska pevka uspela v tujem resničnostnem šovu!

Maja Založnik,Slovenija ima talent
Maja Založnik, ki jo pri nas poznamo iz večkratnega sodelovanja na glasbenih talent šovih (Slovenija ima talent, Popstars, Misija Evrovizija), se je odločila svojo srečo poiskati v tujini. Pogumna mlada pevka se je prijavila na nemški The Voice in se izmed več kot 10.000 prijavljenih uspela uvrstiti med 200 najboljših, ki so se predstavili na predizboru v Berlinu. 135 se jih je nato uvrstilo na avdicijo, kjer so jih sodniki ocenjevali le po pevskih sposobnostih, saj so bili proti njim obrnjeni s hrbti in jih niso videli. S pesmijo You're Nobody Till Somebody Loves You je prepričala njej najljubšega sodnika Samuja Haberja in se uvrstila med poslednjih 135 tekmovalcev, v naslednjem koraku pa jo čaka boj še z eno tekmovalko, kjer bo zmagala tista, ki jo izbere njun sodnik. S katero pesmijo se bo predstavila naslednjič, še ne ve, pravi pa, da bo od sebe dala vse: "Treba je slediti svojim sanjam in dati vse od sebe. In naj te pri tem nič ne ovira in da greš za nečim, kar si zelo močno želiš." (vir: 24ur.com)
Kliknite tukaj za ogled videa.
ponedeljek, 24. oktober 2011

Maja Zaloznik: Misija Evrovizija: Klemen Slakonja kot nogometno navijaški Lenny Kravitz

Klemen Slakonja,Misija Evrovizija,Lenny Kravitz,Raay,Maja Založnik,Sara Jagrič,David Matiči,Barbara Vauda
V četrti oddaji vedno bolj priljubljene oddaje Misija Evrovizija je Klemen Slakonja navdušil še z eno imitacijo: tokrat je kot Lenny Kravitz objokoval naše izgubljene nogometne priložnosti. Med tekmovalci pa so se v naslednji krog izbora uvrstili Maja Založnik (tista, ki ji je Raay zabičal, naj nikar ne hujša), Sara Jagrič, David Matiči in Barbara Vauda.
Kliknite tukaj za ogled videa.