Kvak.com

Urška Hočevar Čepin

petek, 22. januar 2010

Urska Hocevar Cepin: Sebastjan Cimirotič zanika, da bi imel vsak dan drugo, Maja Malnar je le prijateljica

Sebastjan Cimirotič,Neža Emma Janežič,Aneta Salihović,Urška Hočevar Čepin
Sebastjan Cimirotič je spregovoril o številnih govoricah, ki ga obkrožajo te dni. Spomnimo, samo v zadnjih nekaj tednih naj bi bile njegove ljubice Aneta Salihovič, Neža Emma Janežič in Urška Hočevar Čepin. Cime pravi: "Na živce mi gre, ker nekateri govorijo, da se videvam z nekimi dekleti, ki sem jih le bežno spoznal. Vse govorice so neresnične in res mi ni všeč, da se širijo, ne da bi jaz o tem kaj vedel. Še posebej pa mi ni všeč, da nekatere ženske same sporočajo medijem, da imam nekaj z njimi, kar pa sploh ni res. Tako kot zadnja izmišljotina. Zdi se mi tragikomično, da neko dekle pošilja elektronska pisma medijem, v katerih piše, da sva par, jaz pa z njo res nisem imel ničesar."  Poškodovani nogometaš pravi, da je samski in tudi Maja Malnar, s katero ga zadnje čase pogosto vidijo, je le njegova prijateljica, pravi. (vir: Story) Ali verjamete Cimetu, njegovim zgovornim lepotičkam ali medijem?


Več
ponedeljek, 18. januar 2010

Urska Hocevar Cepin: Urška Hočevar Čepin in Sebastjan Cimirotič - skrivna romanca naj bi se odvijala v njenem najetem stanovanju!

Urška H. Čepin,Urška Čepin,Urša Čepin,Sebastjan Cimirotič
Urška Hočevar Čepin in Sebastjan Cimirotič naj bi ljubimkala v njenem najetem stanovanju na Tržaški cesti v Ljubljani. Aleš Čepin je potrdil, da je Urška tam stanovanje dejansko najela, vendar najemnine ne plačuje on. Ne Čepinova ne Cimirotič pa zaenkrat o aferi ne dajeta izjav. (vir: pozareport.si)
Več
sreda, 12. avgust 2009

Urska Hocevar Cepin: Urška Hočevar Čepin zanika, da bi bila ves čas pošpricana s spermo

Urška Hočevar Čepin
Urška Hočevar Čepin skuša v zadnjem času furati imidž urejene damice, vendar ji to ne uspeva najbolje, saj oblečena v bele kopalke, ko so te enkrat zmočene, težko prikrije, kaj v njih skriva. Prav tako ne pomagajo najbolj izjave o tem, kako s fantom Danilom seksata na počitnicah. Vendar pa je Urša za Novo vseeno povedala, da v Črni gori le "ni bila ves čas pošpricana s spermo". In zakaj ne? "Prvih nekaj dni sem imela tako močno menstruacijo, poleg tega pa sem še zbolela, da sem morala obiskati nujno pomoč na urgenci." Več
torek, 5. maj 2009

Urska Hocevar Cepin: Aleš Čepin naj bi proti Nani Zeneli vložil 100.000 evrov težko tožbo!

Aleš Čepin namerava takoj po prvomajskih praznikih proti Nani Zeneli in založbi Učila zaradi knjige Prekletstvo v zlati kletki vložiti civilno tožbo, ki bo največja na slovenski estradi - 100.000 evrov! Poslovnež naj bi se za to odločil predvsem zaradi poslovne škode, ki naj bi mu jo knjiga povzročila, pa tudi duševnih bolečin in njegovih otrok. O podobni tožbi razmišlja tudi njegova že bivša žena Urška Hočevar Čepin. Vir: pozareport.si
Več